HT Gastro
Seyahat

Berlin’de günlük turlar

Berlin'de nasıl gezicez, nerelere gitmeliyiz gibi kafanızda birçok soru varsa, hepsini unutun. Berlin'deki turlar ile yeni yerler keşfetmeye hazır mısınız?

Giriş: 28.05.2019 - 17:50 Güncelleme: 22.08.2019 - 17:45
Haberler Gastro Seyahat Berlin’de Günlük Turlar
Harita

Berlin için kendinize bir “görülecekler” listesi düzenlediyseniz bile, vaktiniz varsa, Alternative Tours Berlin isimli ekibin turlarına mutlaka göz atmalısınız. Büyük ihtimalle kendi başıma gitmeye pek heveslenmeyeceğim noktalara gitme imkanı bulmuştum. Özellikle graffitiye ve sokak sanatına ilgi duyanlar için güzel bir fırsat.

Tabii ki Berlin’deyken bir de kapsamlı tarih turu yapmak gerekli. Ben birçok Avrupa şehrinde yapılan Sandeman’s New Europe’un düzenlediği tura katıldım, tur rehberimiz Berlin’de tarih okuyan bir İngiliz’di. Oldukça faydalı bir turdu tahmin edebileceğiniz üzere; üstelik bu turlar bahşiş bazlı, yani tur sonunda ne kadar vermek isterseniz ücret o. 2 saat süren bir tur için 10 Euro makul bir rakam. Özellikle çok fazla vakti olmayıp da, şehir hakkında genel bir bilgi sahibi olmak isteyenlere gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Bu içeriği paylaş
İLGİLİ İÇERİKLER