Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Galatasaray'dan sonra PSG'den CAS açıklaması - Futbol Haberleri

        Paris Saint Germain'in FFP anlaşmasının UEFA tarafından yeniden incelenmeye alınmasının ardından, kulüp genel sekreteriVictoriano Melero CAS'a (Spor Tahkim Mahkemesi) gittiklerini açıkladı.

        Fransız basınına konuşan Paris Saint Germain Genel Sekreteri Victoriano Melero, Galatasaraygibi CAS'a başvurduklarını söyleyerek herhangi bir ihlallerinin bulunmadığını dile getirdi.

        ''UEFA BİZE BAŞKA ÇARE BIRAKMADI...''

        UEFA'nın kararı sonrasında CAS başvurusunun sorulması üzerine Melero''Biz gerekli başvurularımızı yaptık. Bu her zaman tercih ettiğimiz bir yöntem değil ancak UEFA bize başka bir alternatif bırakmadı. Burada kilit nokta, kulübümüz hiçbir şekilde ne Fransız yasalarını ne de UEFA'nın kararlarını ihlal etmemiştir. Biz her zaman şeffaf bir kulüp olduk. Tüm anlaşmalarımız, yazılı ve nettir. ICFC, temeli olmayan gerekçelerle anlaşmayı sekteye uğratmıştır'' ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Sporx'in haberine göre Victoriano Melero,CAS'tan bir karar çıkmasının 2-3 ay sürebileceğini de belirtti.

        Paris Saint Germain gibi Galatasaray da bu konuyla ilgili CAS'a bir başvuruda bulunmuştu. Aynı sebepler nedeniyle UEFA'ya başvuran Galatasaray ve Paris Saint Germain için CAS'ın aynı dönem içerisinde karar vermesi bekleniyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa