Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bir anda karşısında buldu! "Allah'ım inanamıyorum, ağabeyim yaşıyor"

        Antalya'da işadamı 50 yaşındaki Abbas Benk'in denizde kaybolduğunu sanan arkadaşı, polise ihbarda bulundu. Karada ve denizde aranan Benk, plajda gezerken bulundu. Ağabeyini karşısında gören Necmettin Benk, "Allah'ım inanamıyorum, ağabeyim yaşıyor" diyerek sevinç gözyaşı döktü.

        DHA'nın haberine göre olay, sabahın erken saatlerde Konyaaltı ilçesi Konyaaltı Sahili'nde meydana geldi. Arkadaşıyla denize giren işadamı Abbas Benk, bir süre yüzdükten sonra kıyıdan uzaklaştı. Plajda yaklaşık iki saat beklediği Benk'ten haber alamayan arkadaşı, yetkililerden yardım isterken, kardeşi Necmettin Benk'e de telefonla haber verdi.

        ""ALLAH'IM İNANAMIYORUM, AĞABEYİM YAŞIYOR"

        Bölgeye gelen polis ve sahil güvenlik ekipleri, denizden ve karadan arama çalışmalarına başladı. Bu sırada cankurtaran ekibi de megafonla anons yaptı. Arama çalışmaları sürerken elinde havlusuyla plaja gelen Abbas Benk, polis ekipleriyle karşılaşınca şaşırdı. Necmettin Benk, ağabeyini karşısında görünce, "Allah'ım inanamıyorum, ağabeyim yaşıyor" diyerek sevinç gözyaşı döktü. Ağabeyinin boğulduğunu sandığını söyleyen Benk, "Onu kaybedersem yaşayamam. Korkuttun beni ağabey" diye gözyaşlarına hakim olamadı.

        Kardeşini sakinleştirmeye çalışan Abbas Benk de her sabah erken saatlerde yaklaşık iki saat yüzdüğünü belirterek, "Millet burada toplanmış, polisler var. Korktum, panik oldum. Yaşananları öğrenince neler olduğunu anladım" diye konuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa