Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Fatih Altaylı'nın dün akşamki programında oyuncu Murat Cemcir, müzisyen Koray Avcı, milli buz hokeyi oyuncusu Dilara Lökbaş, besteci Pınar Toprak ve dijital içerik üreticisi Dilara Kavadar'ı ağırladı. Programın ilk bölümünde Murat Cemcir oyunculuk ve yapımcılık yolculuğunu anlattı.

Fatih Altaylı'nın, Engin Günaydın gibi Tokatlı olduğunu belirtmesi üzerine Murat Cemcir şunları aktardı:

Gülse Birsel, 'Ya bu Tokat'ta ne var? Bir tane daha adam çıkarsa mutlaka anaokullarının önüne gideceğim oyuncu bulmak için' dedi. Enteresan bir şey. Herhalde kervansaray kültüründen geldiğimiz için yani konuşmayı girişkenliği seviyoruz biz.

"AŞIK OLDUĞUM KIZ SAYESİNDE İSTANBUL'A GELDİM"

Oyunculuk serüveninden bahseden Cemcir, "Bizim sülalede bu işlerle ilgilenen yok. Babam otobüs şoförlüğü yaptı yıllarca, annem ev hanımı, dedem tüccarmış. Esnaf var, ilahiyatçı var. İlk sanatçı benim. Girişken ve sosyal olmayı seven biriyim. Sonrasında Tokat'ta lisedeyken okulun tiyatro kulübüne girdim. İlk rolüm çöpçüydü. Seyircinin reaksiyonu güzeldi. Yüzlerce seyirciyi güldürmek çok hoşuma gitti. Üniversitede ise otomotiv bölümü okudum. Sonra yine üniversitenin tiyatro kulübüne girdim aileme yük olmak istemedim, animatörlük yapmaya başladım tatil köylerinde. Ardından bir kıza aşık oldum onun peşinden İstanbul'a geldim. Kız sonra beni terk etti. Sonra da yine burada tiyatro kulübüne kursiyer olarak girdim. Müjdat Gezen'in akşam okuluna başladım. Filmci olarak nitelendiriyorum kendimi. 25-26 yaşlarında yazarlık da yaptım ama baktım olmuyor zor meslek. Sonra bir kumpanya kurdum. İstanbul'da ilk sahneye çıkışım müftülükteydi. Eyüp'te müftülüğe bağlı bir tiyatro salonu vardı. 2004 yılında 'Biri Bizi Söyletiyor' diye bir oyun sahneledik. İflas ettiğim zamanlar oldu. 8-10 sene uğraştım." dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ