Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Erzurum'daki maden ocağında yaşanan göçükle ilgili soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü bildirdi.

        Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Erzurum'un Oltu ilçesinde bir maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

        Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için adli ve idari soruşturma olayın hemen akabinde başlatılmıştır, süreç titizlikle yürütülmektedir. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
        Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa