Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MESELA ben Şeker Bayramı’nda İstanbul’dan hiç ayrılmam. Bu güzel şehirde hep tatil yaparım. Bu sefer de tatilimi biraz geç başlatıyorum. Mesela bu hafta İstanbul’un trafiğinin az olmasını fırsat bilerek dere tepe düz gittim. Hatta trafik ve kalabalık yüzünden korkup gidemediğim her yeri çok kısa süre içinde gezdim. Bakın şimdi size gittiğim yerleri yazacağım. Hem de çok kısa süre içinde ne kadar çok yeri gezdiğime inanamayacaksınız. Trafik olmadığı zaman İstanbul’un tadından yenmediğinin en büyük kanıtı. Çok kısa süre içinde çok yerde bulundum ve tüm bunları inanılmaz sakinlikte yaptım. Hiç acele etmeden ve koşuşturmadan.

        ■ Pazar günü 13.00’te Levent’te bir AVM’ye gidip ağzımızın tadıyla alışveriş yaptım. Çünkü AVM kalabalık değildi. En önemlisi gittiğim her dükkân bomboştu. Sakin sakin alacağımız her şeyi aldık. Hatta o kadar çok oyalandık ki, kısa bir süre içinde her türlü ihtiyacımızı almış olduk.

        ■ 14.00’te AVM’den çıkıp “Acaba nereye gitsek, farklı bir yer keşfedelim” diyerek yola koyulduk ve her hafta niyetlendiğim ama trafik yüzünden korkup vazgeçtiğim Demirci Köyü Plaj yolu Uzunya’ya gittik. Ben oranın bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. Plansız bir gidiş olduğu için sadece restoranda güzel meze ve balıkların tadına baktık. Bu arada kalabalıktı. Herkes yemeğini yiyor ve güneşin tadını çıkartıyordu. Plaj da kalabalıktı. Hava esiyordu ama deniz kalabalıktı. Anlayacağınız Uzunya’da çok güzel keyif yaptık. Güneşin ve güzel rüzgârın nimetlerinden yararlandık.

        ■ 15.30’da bir dönem Asmalımescit’te Antakya’nın özel mutfağının sunulduğu Antiochia’nın sahibi Jale Balcı’nın yeni mekânına gittim. Zekeriyaköy’de Eczacıbaşı’nın yaptığı Ormanada’da Lokanta Farina isimli bir mekân açan Jale kısa süre içinde müdavimlerini yaratmış bile. O gün de Eczacıbaşı’nın verdiği havuz davetinin catering’ini yapıyordu. Jale’nin falafel, şiş, meze ve dürümleri meşhurdur.

        ■ 17.00’de Taksim’de LGBT Onur Yürüyüşü’ndeydim. Kalabalık, insanların üzerindeki kıyafetler, makyajları, keyifleri, istekleri, düşünceleri ve savundukları. Gün boyu güzel, keyifli anlar sonrasında bu renkli görüntüler daha da bir güzel geldi. Birbirimizin yaşam alanlarına saygı gösterdiğimiz an sorun kalmayacak. Daha da çok mutlu olacağız. Günüm Cihangir’de son buldu. Keyifli ve trafiksiz bir pazar gününü siz de benim gibi yaşayabilirsiniz. Tatilciler dönmeden. Aklınızda olsun.

        E ben aylardır SÖYLÜYORUM

        FAHRİYE Evcen ile Burak Özçivit birlikteymiş. İyi de ben aylardır söylüyorum. Ben ikilinin birlikte olduğunu söyledikçe bana Fahriye Evcen’in hayranları kızıyor. Hatta “Sen Fahriye’yi kıskanıyorsun” diyorlar. İyi de neden kıskanayım, ben oyuncu değilim ki. Ayrıca Fahriye çok güzel bir kadın. Onu kıskanmam ile alakası yok sadece işimi yapmamla alakası var. Bir huzur verin de biz de işimizi yapalım. Siz yine Fahriye’yi sevmeye devam edin. Ama bizim işimize de lütfen saygı gösterin. Neyse bu arada ikiliye mutluluklar dilerim. Ben yazarken, çizerken sürekli yalanlıyordu. İyi de şimdi değişen ne oldu anlamadım ben?

        Hiç şaşırmadım

        MURAT Yıldırım ve Burçin Terzioğlu’nun boşanmasına şaşıracağımı düşünüyordum ama şaşırmadım. İlk duyduğum anda “Bu uyuşturucu operasyonunun sonucu” dedim. Engin Altan Düzyatan ile Özge Özpirinçci 5 yıllık birlikteliğin ardından nişanlanmış, hatta kısa bir süre sonra da bu olay sonrasında ayrılmışlardı. Kimsenin beklemediği bir ilişki daha bitmiş oldu anlayacağınız. Ne diyelim hayırlısı olsun. Ama zor işte. Belli bir süre sonra bazı şeylerin toparlanması kolay olmuyor.

        Şimdi gitme zamanı

        ARTIK gitme zamanı. Uzun bir süre İstanbul’a hasret kalmak, hatta ve hatta özlemek istiyorum. Hem de bu güzel haliyle hatırlamak istiyorum ama inşallah geldiğimde tıklım tıklım dolmaz. Ben şu meşhur güney sahillerine iniyorum. Gezeceğim, göreceğim, sizin için girmedik yer bırakmayacağım. Aslında yıllık izne çıkıyorum ama yazılar devam edecek. O yüzden de sık sık birlikte olacağız. Bakalım neler oluyor? Her şeyi en detaylı bir şekilde anlatacağım. Bayramda tatil yapacaklara da fikir olmuş olur.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar