Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

EL tırnaklarımda yol yol çizgiler var. Bunları nasıl yok edebilirim? Ceren M./Samsun

1 çorba kaşığı bademyağı, 1 çay kaşığı tuz ve yarım limonun suyunu iyice karıştırın. Bu karışımı her gün tırnaklarınıza sürün. Ayrıca E vitamini almayı da ihmal etmemeniz gerekiyor.

DÖKÜLEN SAÇLARA LAVANTA

SAÇLARIM son günlerde çok dökülüyor. Nasıl bir bakım uygulamamı tavsiye edersiniz? Selma T./İstanbul

1’ER çorba kaşığı ısırgan otu, lavanta ve adaçayını 300 gram suyun içinde 8 dakika kaynatın. Ilınınca süzün. Bu karışımı 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı, 1 çay kaşığı ısırgan yağı ve yarım çay kaşığı kekik yağıyla birlikte blender’dan geçirin. Saç derinize iyice fırçaladıktan sonra lapa halini alan bu karışımı sürün ve başınızı bir streç filmle sarın. 2 saat bu şekilde bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın. Formülden haftada 2 kez yararlanın.

HASSAS CİLTLERE ÖZEL MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ

HASSAS bir cildim var, makyajımı çıkarırken tahriş olabiliyor. Bana cildimi koruyarak temizleyecek doğal bir makyaj temizleyicisi tarifi verir misiniz? Neslihan Y./Bursa

YARIM salatalığı rendeleyip 1 çay bardağı sütün içine katın. Bu karışıma 1 tatlı kaşığı da bademyağı ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra cam bir şişenin için koyun. Bu karışımı buzdolabında muhafaza edin. Kullanacağınız zamanlarda buzdolabından çıkarıp makyajınızı temizleyin. 5 günde bir tazesini hazırlamanızı öneririm.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar