Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TIRNAKLARIM çok çabuk kırılıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Hülya G./Malatya

        1 tatlı kaşığı kireç suyuyla, 1’er çorba kaşığı zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın. Bu karışımı tırnaklarınıza sürüp 15 dakika bekletin. Ardından da ellerinizi yıkayın. Bu formülden her gün yararlanabilirsiniz.

        **********

        YÜZÜNÜZ BALLA CANLANSIN

        YÜZÜMÜN nemlenmesini ve canlanmasını sağlayacak bir maskeye ihtiyacım var. Bana yardımcı olur musunuz? Canan K./Bursa

        1 paket demirhindiyi kabuklarından ayırıp suda bekletin. Çekirdeklerini çıkarıp yumuşak kısmını 1’er çorba kaşığı pirinç unu, bal ve lor peyniriyle birlikte blender’dan geçirin. Bu karışımı yüzünüze sürüp 15-20 dakika bekletin. Ardından da yüzünüzü ılık suyla yıkayın. Bu formülden haftada 2 kez yararlanabilirsiniz.

        **********

        KAKAOYLA PÜRÜZSÜZ BİR CİLT

        YAKINDA tatile çıkacağım. Cildimin pürüzsüz görünmesini istiyorum. Bana doğal bir peeling tarifi verir misiniz? Hale T./İstanbul

        2 çorba kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karbonat ve 3 yemek kaşığı susam yağını karıştırın. Bu karışımı banyodayken ovarak cildinize sürün. Ardından duş alın. Bu formülü haftada 1 kez uygulayarak pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz.

        **********

        YAĞLI SAÇLARA ELMA SİRKESİ

        SAÇLARIM çok yağlı. Bana ne yapmamı tavsiye edersiniz? Selin Ç./Eskişehir

        1 şişe elma sirkesini, 1 demet taze naneyle birlikte blender’dan geçirin. Karışımı saç diplerinize sürüp 30 dakika bekletin. Ardından saçlarınızı yıkayın. Bu formülü haftada 1 kez uygulamanızı öneririm.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar