Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YAZ gelinceye kadar selülit problemimi çözmek istiyorum. Bana ne yapmamı tavsiye edersiniz? Dilek Y./İstanbul

        10 adet limonun suyunu çıkarın. Ardından 20 adet aspirini iyice ezin ve limon suyunun içine atın. Bu karışıma limon suyu kadar susam yağı da ekleyin. Her gün sabah-akşam bu karışımla selülitli bölgelerinize masaj yapın.

        DUDAKLARINIZ ÇİLEKLE PARLASIN

        MAKYAJ yapmayı pek sevmiyorum ama dışarıya çıkarken mutlaka parlatıcı kullanıyorum. Bana evde kendi başıma hazırlayabileceğim, dudaklarımı hem besleyecek hem de onlara doğal bir ışıltı kazandıracak bir parlatıcı tarifi verir misiniz? Emel T./Antalya

        1 çay kaşığı balmumunu benmari usulü eritin. Bunu 1’er çay kaşığı fındık yağı, kayısı yağı, jojoba yağı, çilek esansı ve yarım çay kaşığı dilediğiniz renkteki gıda boyasıyla karıştırın. Elde ettiğiniz bu besleyici karışımı, doğal ruj olarak dudaklarınıza sürebilirsiniz.

        SARKAN YÜZLERE YOĞURTLU MASKE

        SON günlerde yüzüm çok gevşedi ve sarkmaya başladı. Bu durum beni çok üzüyor. Cildimin sıkılaşması için ne yapmamı önerirsiniz? Neslihan B./Adana

        YÜZÜNÜZDEKİ gevşeme ani kilo kaybından ya da üşütmeden kaynaklanıyor olabilir. Size tavsiyem 1 dilim esmer buğday ekmeğini 1 çorba kaşığı yoğurtla ıslatın. 1 aspirini dövüp ekmekle iyice karıştırın. Bu karışımı yüzünüze maske gibi yayıp yaklaşık 30 dakika bekletin. Ardından da yüzünüzü yıkayın. Bu formülü haftada 2 kez uygulamanızı öneririm.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar