Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Sosyal Medya Twitter'a yeni düzenleme, 2020'de değişiyor! Haberler - Teknoloji Haberleri

        Sosyal ağ Twitter, 2020 yılında kullanıma sunmaya hazırlandığı yeni özellikleri duyurdu. Twitter Başkan yardımcısı Dantley Davies, platformda gelecek yıl devreye alınacak yeni özellikleri, paylaştığı tweet ile kamuoyuna açıkladı.

        REKLAM

        Sosyal ağın araştırma ve tasarım ekibini yöneten Davies’in Twitter hesabından paylaştığı tweet’e göre kullanıcılar artık istemediği sürece profilleri açık da olsa, tweetleri retweet'lenemeyecek.

        Kullanıcılar, Twitter'da etiketlenerek dahil edildikleri bir sohbetten çıkabilecekler. 2020’de devreye alınması planlanan yeniliklerle istenilen tweetler'in retweet edilmesi engellenebilecek.

        Diğer bir deyişle kullanıcılar profilleri gizli olmasa bile attıkları tweet’i seçerek retweet edilmesini engelleyebilecek.

        SİZDEN HERKES BAHSEDEMEYECEK

        Profiliniz açık olsa dahi diğer Twitter kullanıcıları siz istemediğiniz sürece sizden bahsedemeyecek, yani sizi ‘mention’layamayacak.

        Sadece bir etikete (hashtag) veya bir kişiye, başkalarının göremeyeceği şekilde tweet atılabilecek. Bu tarz atılan tweet’leri kullanıcıların takipçileri de göremeyecek. Bu şekilde yalnızca belirli bir hashtag, ilgi alanı veya bazı arkadaşlara tweet atılabilecek.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa