X

Günün gelişmelerini anlık takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Takipte Kalın

HT MAGAZİN

Orijinal Adı: Varsity Blues
Türü: Komedi - Romantik
Süresi: 106 dk.
Yılı: 1999
imdb notu: 6.2

Amerikan futbolunun fazlasıyla popüler olduğu bir Teksas kasabasında, lisenin futbol takımında yer alan 17 yaşındaki Mox (James Van Der Beek), hayatından memnun değildir. Kendi hayallerini gerçekleştirmesini bekleyen babası ve hayatı tüm takıma zehir eden koçu, kasabayı terk edip herkesin uzağındaki bir üniversiteye gitme planları yapmasına neden olur. Ancak futbola tam anlamıyla tapan ve kendisinden çok şey bekleyen kasaba halkı, onu gittikçe köşeye sıkıştırır. Dawson’s Creek başladıktan hemen sonra dahil olduğu bu projedeki performansıyla Çıkış Yapan Oyuncu ödüllerini alan James Van Der Beek’e, usta oyuncu Jon Voight, bu filmle çıkış yapan Paul Walker, Amy Smart ve Ali Larter gibi tanıdık yüzler eşlik ediyor.
CNBC-e 22.00

  • ta
    tablettt
    bu arada dawsoon's creek dizisinin ne olduğunu bilmeyenler olabilir çünkü türkler çok geri bu konuda. kavak yelleri denilen dizinin orjinalidir dawsoon's greek tabi kavak yelleri kadar kötü değildir.
  • ta
    tablettt
    james van der beek bu diziden once dawsoon's creek dizisine rol alıyordu ve çok başarılı oynuyordu o dizi bitinci o dizideki popilerliğini kullanmak isteyen bir yonetmen tutup yeni bir dizi çekmiş ama tutmamış.. zaten imdb puanından da gorebiliyorsunuz bunu. normalde dizilerin iyi olması için en az 8 imdb puanı alması gerekir çünkü en dizileri 9 + puanlılar. ya nerden bakarsanız bakın vasat bir dizi.