Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Konya iftar vakti 2018! 10 Haziran Konya iftar ve sahur saatleri

        Konya iftar vakti, 2018 Ramazan ayının 26. orucunu tutan Konyalılar tarafından araştırılıyor. Bugün tutulan oruçlar okunacak akşam ezanı ile birlikte açılacak. 10 Haziran'da Konya'da iftar saat kaçta? İşte Konya iftar vakti...

        KONYA İFTAR VAKTİ 2018

        Konyalılar 10 Hazirangecesi 2018 Ramazan ayının 26. orucu için saat 03.27'ye kadar sahur yaptı. Konyalılar akşam saat 20.04'de okunacak akşam ezanıyla iftar yapacak. Konyalılar yarın (11 Haziran) tutulacak oruç için gece 03.27'ye kadar sahur yapacak.

        GÜNÜN DUASI

        Allah'ım! Bu günde beni (maddi ve manevi bütün) kir ve pisliklerden temizle; bu günde olması taktir edilen olaylara karşı beni sabırlı kıl. Bu günde takvalı olmaya ve iyi insanlarla arkadaşlık yapmaya beni muvaffak eyle; yardımınla, ey zavallı ve miskin insanların göz nuru!

        REKLAM

        AYET

        Görmediği halde Rahman'dan korkup O'na yönelen bir kalple gelen kimselere. Onlara denir ki: «İşte size vaad edilen bu cennet, Allah'a yönelen, O'nun emirlerine riayet eden, görmediği halde Rahman olan Allah'tan korkan ve O'na yönelen bir kalple gelenlere mahsustur.

        Kaf, 32

        HADİS

        "Kim oruçlu olduğu halde unutur ve yerse veya içerse orucunu tamamlasın Çünkü ona Allah yedirip içirmiştir."

        Müslim

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa