Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Girişimcilik Brisa 'Yolculuğun Öncüleri' inovasyon programına son başvuru 21 Ekim'de - Girişimcilik Haberleri

        Brisa, Workinlot girişimcilik platformu iş birliği ile ilk açık inovasyon programına imza attı. Brisa’nın “Yolculuğun Geleceğini Tasarlıyoruz” vizyonu doğrultusunda, Yolculuğun Öncüleri adlı açık inovasyon programını hayata geçiren Brisa, bu program ile girişimcileri ve girişimci adaylarını, yolculuğun geleceğine yön verecek iş fikri, prototip ve girişimler geliştirmeye davet ediyor.

        Birinci etabı geçtiğimiz günlerde tamamlanan programın ikinci etabı başladı ve bu etaba başvurular 21 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek. Programın temel amacı, yolculuğun geleceği, geleceğin mobilite çözümleri, endüstri 4.0 ve lastik sektöründe ürün ve hizmet mükemmelliği gibi alanlarda inovatif projelerin, prototip ve girişimlerin paylaşılmasını teşvik etmek ve hayata geçme sürecini desteklemek.

        Girişimciler ve girişimci adayları, Yolculuğun Öncüleri programı kapsamında açılan çağrılara yanıt verebilecek projeleri veya girişimleri ile başvuru yapabiliyor. Girişimciler, 2. Etapta açılan “karakteristik lastikler, yolda kalmaya son, akıllı üretim” çağrılarına uyan projelerle programa başvuru yapabilecek. Ayrıca girişimciler programın 1. Etabında açılan “Yolculuğun geleceği, lastiklerin geri dönüşümü, lastik ömrü ve performansının ölçülmesi” çağrılarına uyan projelerle de başvuru yapabilecek.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa