Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler polise sarılıp Türk bayrağı hediye etti
        - İstanbul'daki çifte bombalı saldırının ardından sosyal medyada başlatılan "Polisimin yanındayım" ve "Polise sarıl" kampanyası çerçevesinde ilkokul öğrencileri çevik kuvvet polislerine sarılıp Türk bayrağı hediye etti

        (Fotoğraflı)

        Fatih Keçe
        ADANA (İHA) - İstanbul'daki çifte bombalı saldırının ardından sosyal medyada başlatılan "Polisimin yanındayım" ve "Polise sarıl" kampanyası çerçevesinde ilkokul öğrencileri çevik kuvvet polislerine sarılıp Türk bayrağı hediye etti.
        Kenan Çetinel İlkokulu Müdür Yardımcısı Aysel Yılmazyıldız 3. sınıf öğrencileri ve bir veli İstanbul'daki çifte bombalı saldırının ardından sosyal medyada başlatılan "Polisimin yanındayım" ve "Polise sarıl" kampanyası çerçevesinde Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenleri Çevik Kuvvet Şube Müdürü Mehmet Bağış, komiser yardımcıları Özge Şenöz ve Pınar Kaya karşıladı. Öğrenciler polislere gül verip sarılarak birliktelik mesajları verdi.
        Bir öğrenci şube müdürü Bağış'a Türk bayrağı hediye etti.
        (FKE-AŞ-Y)

        13.12.2016 15:56:06 TSI
        NNNN

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
        Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa