Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

TIRNAKLARIM çok çabuk kırılıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Hülya G./Malatya

1 tatlı kaşığı kireç suyuyla, 1’er çorba kaşığı zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın. Bu karışımı tırnaklarınıza sürüp 15 dakika bekletin. Ardından da ellerinizi yıkayın. Bu formülden her gün yararlanabilirsiniz.

**********

YÜZÜNÜZ BALLA CANLANSIN

YÜZÜMÜN nemlenmesini ve canlanmasını sağlayacak bir maskeye ihtiyacım var. Bana yardımcı olur musunuz? Canan K./Bursa

1 paket demirhindiyi kabuklarından ayırıp suda bekletin. Çekirdeklerini çıkarıp yumuşak kısmını 1’er çorba kaşığı pirinç unu, bal ve lor peyniriyle birlikte blender’dan geçirin. Bu karışımı yüzünüze sürüp 15-20 dakika bekletin. Ardından da yüzünüzü ılık suyla yıkayın. Bu formülden haftada 2 kez yararlanabilirsiniz.

**********

KAKAOYLA PÜRÜZSÜZ BİR CİLT

YAKINDA tatile çıkacağım. Cildimin pürüzsüz görünmesini istiyorum. Bana doğal bir peeling tarifi verir misiniz? Hale T./İstanbul

2 çorba kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karbonat ve 3 yemek kaşığı susam yağını karıştırın. Bu karışımı banyodayken ovarak cildinize sürün. Ardından duş alın. Bu formülü haftada 1 kez uygulayarak pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz.

**********

YAĞLI SAÇLARA ELMA SİRKESİ

SAÇLARIM çok yağlı. Bana ne yapmamı tavsiye edersiniz? Selin Ç./Eskişehir

1 şişe elma sirkesini, 1 demet taze naneyle birlikte blender’dan geçirin. Karışımı saç diplerinize sürüp 30 dakika bekletin. Ardından saçlarınızı yıkayın. Bu formülü haftada 1 kez uygulamanızı öneririm.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar