Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gökyüzünde yaşananların gündelik hayatımızı öyle ya da böyle etkilediği bazı durumlar var; mesela Ay tutulmaları. 8 Ekim’de bir yenisiyle daha karşı karşıyayız. “Bana bu günlerde kötü bir şeyler oluyor” dememek için Hande Kazanova’nın bugüne özel burç yorumlarına bir göz atmalısınız

        8 Ekim’de tam ay tutulması yaşanacak. Yani; dolunay zamanında Ay, Dünya’nın düğüm noktalarıyla aynı derecelerde buluşacak. Dünya Güneş’le, Ay’ın arasına girecek ve Dünya’nın gölgesi Ay’a düşecek. Peki bu neye işaret. Hande Kazanova “Astrolojide tutulmalar önemli süreçlerin başlangıçlarına ve bitişlerine işaret eder ve en önemlisi kader sayılabilecek etkileri bulunur” diye özetliyor durumu. 15 Nisan 2014’ te başlayan ve 2015 yılındaki ay tutulmalarını da içine alan 4 adet tam tutulma yaşayacağız. Bu da 15 Nisan’da başlayan değişim ve dönüşümlerin devamı niteliğindeki olayları devam ettirecek. Ne yapalım diye soracak olursanız; “Ay tutulmaları zamanında kesin ve ani kararlardan uzak durmalı, Merkür’ün gerilediğini düşünerek önemli başlangıçlardan kaçınmalıyız. Bırakmak, terk etmek, sonlandırmak için bu etkili enerjiden yararlanmalı ama yine de tutulma zamanı anlık kararlar almamalıyız” diyor yine Kazanova. “Burcuma özel açıklama isterim” diyorsanız, tutulmadan en çok öncü gruplar Koçlar, Teraziler, Yengeçler ve Oğlaklar’ın etkileneceğini belirterek yorumlara başlayalım.

        KOÇ

        İlişkilere dikkat

        Çok önemli kararlar alma aşamasında olabilirsiniz. Anlık fikir değişikliklerinden kaçının. Fiziki değişimler, sağlıkla ilgili konular da gündemde. İlişkilerinize dikkat etmelisiniz. Özel hayatınızdaki kişiyle çatışma içine girmeye meyilli olabilirsiniz. Yapıcı olmaya çalışın.

        BOĞA

        Bir nevi aydınlanma dönemi

        Bir olayın iç yüzüyle karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu bir nevi aydınlanma demek. Uzun zamandır merak ettiğiniz, sonucunu alamadığınız, ‘Karşıma çıksın’ diye beklediğiniz olaylar neticelenebilir.

        İKİZLER

        Sosyal çevreniz aktifleşecek

        Bu tutulma sosyal çevrenizi aktif hale getirecek. Özel hayatınıza vakit ayırmanız gereken bir dönem. İş ve sosyal hayatınızı dengelemeye çalışın. Anlık tepkiler vermemeye özen gösterin.

        YENGEÇ

        Sakin kalın

        İş hayatındaki değişimler duygusal durumunuzu da etkileyecek. Ailevi konulara önem vermeniz gereken bir dönem. Aile ve iş dengesini iyi sağlamalı, profesyonel hayattaki sorunları ev içine yansıtmamalısınız. Sakin kalmalı ve bu durumun geçici olduğunu kabul edip olayları biraz akışına bırakmalısınız.

        ASLAN

        Duygusal bir dönemdesiniz

        Seyahat, eğitim, medya gibi konularda gelişmeler yaşanabilir. Uzak akrabalardan haber alabilirsiniz. Hassas, duygusal bir dönemdesiniz. Bilinciniz açılacak. Sezgisel olarak da güçlenecek ve etrafınızda olan biteni daha net yorumlayabileceksiniz.

        BAŞAK

        Borç almayın

        Her şey yolunda giderken beklenmedik bir borç ya da size bağlı birinin ekonomik durumundaki değişim söz konusu olabilir. Tutulmanın geçmesini bekleyin.

        TERAZİ

        Bencil olduğunuz bir dönemdesiniz

        Özel hayatınızda sorun yaşamaya meyillisiniz. Partnerinizin duygusal dengesizlikleri sizi yorabilir. Biraz bencil olduğunuz bir dönemdesiniz. Her şeyi kendinize göre düzenlemek ve kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

        AKREP

        Enerjiniz zayıf

        Profesyonel hayatta beklenmedik konu ve olayların etrafınızda cereyan ettiğine şahit olabilirsiniz. Geri planda durmak ve plan yapmak isteyeceksiniz. Enerjiniz çok güçlü değil. Kendinizi ortaya koymakta zorlandığınız bir dönem. Ruhsal anlamda stres yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin, iş ve özel hayat arasındaki dengeyi iyi sağlayın.

        YAY

        Arkadaşlarınıza vakit ayırın

        Sosyal çevrelerinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Ancak aşk hayatınızdaki kişi, varsa çocuğunuz ve onlara göstermeniz gereken ilgi doğrultusunda sosyal çevrenizden biraz uzaklaşabilirsiniz. Bu durum biraz bocalamanıza neden olabilir.

        OĞLAK

        İşinize odaklanın

        Ailevi konularda yaşanan beklenmedik gelişmeler iş hayatınızı etkileyebilir. Aile büyüklerinden alacağınız haberler sizi strese sokabilir. İşinize her zamankinden daha fazla odaklanın.

        KOVA

        Yakın çevrede değişiklikler var

        Yakın akraba ve kardeşlerinizin hayatında önemli değişikliklere şahit olabilirsiniz. Bu değişimlerden siz de etkilenebilirsiniz. Oysa tam da iş hayatınıza odaklanmanız gereken bir dönemdesiniz. Etrafınızdaki değişimlerin sizi huzursuz etmesine izin vermeyin.

        BALIK

        Paranızı dengeli kullanın

        Elinize hiç beklemediğiniz bir yerden para gelebilir. Aynı şekilde hesapta olmayan yüklü bir harcama da yapabilirsiniz. O yüzden mümkün olduğu kadar para dengesini sağlamaya özen gösterin. Maddi anlamda yaptıklarınızın karşılığını almak istiyorsunuz.

        Türkiye nasıl etkilenecek?

        Türkiye’nin yönetici gezegeni Satürn. Bu da otorite ve söz sahiplerinin, ülke adına önemli kararlar alabileceğini gösteriyor. Yine iş dünyası, ticaret hayatı ve siyaset gündemimizde olacak. İş ve ticaret ilişkilerimiz mercek altında olabilir. Ay’ın Uranüs gezegeniyle birleşiyor olması bizi şoke edecek, ani ve beklenmedik olaylar yaşayacağımızın altını çiziyor. Duygusal olarak stresli ve gergin olabiliriz. Yine topraklarımız ve güvenliğimizle ilgili konularda anlık ve tepkisel alınacak bazı kararlar bizi zor duruma sokabilir. Yakın çevremizde olan olaylar, diğer ticari ilişkilerimizi ve bağlantılarımızı zorlayabilir. Yine sınırlarımıza yakın bölgelerdeki yaşanan savaş ve olaylar ordumuzun hareketlenmesine ve birtakım manevralar içinde bulunmasına neden olabilir.

        Hande Kazanova 17 Ekim Cuma günü, saat 14.00’de Akbatı AVM’de, ekim ayında oluşan Güneş ve Ay tutulmalarının burçları nasıl etkileyeceğini anlatacak.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar