Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Farklı kazanılan bir maçtan sonra Galatasaray için maç kritiği yazmak kolay. Peş peşe gelen güzel goller, tempoyu baştan sonu elinde tutan bir G.Saray, tribünlerin soğuk ve yağmura rağmen dolu olması, muhteşem bir koro... Mancini’nin yönetimindeki Aslan’ın evindeki muhteşem değişimi sürüyor. İç sahadaki performans biraz da deplasmanda gösterilseydi, puan tablosundaki ilk sıra çok daha sıcak olurdu.

        Maçın en olumlu yanı, atılan bütün gollerde hazırlık ve gol paslarının estetik güzelliğiydi. Tabii üst düzey oyuncuların ayağından çıkan paslar başka oluyor. Bunda Akhisar orta sahasının maç boyunça direnç gösteremesinin etkisi de var tabii. Maça Galatasaray hızlı başladı. Sneijder asist serisine Drogba’nın kafasına kondurduğu korner atışı ve Telles’in önüne bıraktığı topla başladı.

        FELİPE MELO

        Maç öncesi Selçuk’un eksikliğinin Galatasaray’a etkisini merak ediyorduk. Melo öyle bir performans gösterdi ki adeta Selçuk’un da yerine oynadı. Her yerindeydi sahanın. Ayrıca orta sahada Fatih hoca döneminde bir türlü forma bulamayan Ceyhun’un performansı her geçen gün artıyor. Dün Akhisar orta sahasının açık verdiği anda ileri çıkıp uzaktan üç şutla kaleyi de yokladı.

        G.SARAY’IN 3 ATLISI

        2 asist, 2 golle oynayan Drogba, 2 asist, 1 golle maçı bitiren Sneijder ve 1 gol ve 1 asist yapan Burak, gecede Melo ile öne çıkan isimlerdi.

        HAKEM...

        Fırat hoca, G.Saray’ın yediği golün öncesinde Burak’ın bileğine atılan iki tekmeyi görmezden geldi, Melo’nun yüzüne yediği dirsek de cezasız kaldı. Ve en fenası, Melo’nun arkasından salladığı sağlam küfür kameralara takıldı. Emre Belözoğlu’nun sahanın ortasından rakip kulübeye savurduğu küfür cezasız kaldıktan sonra federasyonun bu görüntüye de ceza vermeyeceğini biliyoruz!

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar