Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        B ayrampaşa’da Yorum İnşaat ve Turkmall Ortak Girişimi'yle inşa edilen Yorum İstanbul’da hayat 11 ay erken başlıyor. Ekim 2010’da tanıtımı yapılan, ortak girişimin ilk projesi olan Yorum İstanbul’da konutların tesliminin rekor denilebilecek bir süratle, bu ay tamamlanması planlanıyor. Etrafında sosyal ağın yoğunluğu, bu projeyi oldukça cazip kılıyor. Yorum İstanbul, Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul’a, Ikea, Praktiker, Ora Alışveriş Merkezi’ne komşu bir yaşam merkezi.

        A GELİR GRUBUNA HİTAP EDİYOR

        A ve A+ gelir düzeyine sahip yatırımcılar ve kullanıcılar için ideal olan projenin büyük bölümü satılmış. Özellikle 3+1’lerin satışının tamamlanmasına şaşırmamak gerek. Çünkü bu daireler çok çözümlü planlara sahip. Dubleksler tam aile yaşamına uygun, yaşam ve yatak katları net ayrılmış, tüm ihtiyaçlar net çizgilerle belirlenmiş. Yorum İstanbul’daki dairelerin satış rakamları bugün metrekare başına 3 bin 900 TL civarlarında. Sunduğu uygun ödeme kolaylığı ile daire sahibi olmayı kolaylaştıran Yorum İstanbul’un yeni evlerini keyifle döşemek isteyenlere de bir sürprizi var. Kasım sonuna kadar projeden 1+1 ya da 2+1 daire alanlara Mudo’dan Mudo Gift Card ve Teknosa’dan hediye çeki veriliyor. 16.500

        METREKARE YEŞİL ALANA SAHİP

        21 bin 182 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilen Yorum İstanbul’da yeşil alanlara da hatırı sayılır yatırım yapılmış. Projedeki yeşil alanların toplamı 16 bin 500 metrekareyi buluyor. 5 bloktan oluşan projede 558 daire bulunuyor. Bloklar 18, 14, 9 ve 6 katlı kombinasyonlarla planlanmış.

        SOSYAL ALANLAR

        Yorum İstanbul’da yaşam merkezlerinde artık standard hale gelen hizmetlerin hepsi veriliyor. Farklı olarak, evde tüm ihtiyaçları karşılayabilecek teknik destek, evde sağlık hizmeti, kuru temizleme, kurye servisi gibi yaşam kalitesini artırıcı imkânları size satın aldığınızda hediye ettiği 1 yıllık Back Up Concierge üyeliği ile düzeni hayatınıza sokuyor.

        YAŞAM GİDERLERİ

        Giderler standardın üzerinde paylaşım ve yük getirmeyecek gibi görünüyor. Peyzajı içerisinde, spor alanları, kapalı açık yüzme havuzları, bisiklet ve koşu parkurları var. Fitness salonu da yaşam sakinlerinin kullanımında.

        ULAŞIM, OTOPARK

        Metro istasyonuna 2 dakikalık yürüme mesafesinde. TEM ve E5 bağlantı yollarına çok yakın. Atatürk Havalimanı’na 9, Yenikapı İskelesi’ne 7 kilometre uzaklıkta. Şehrin kalbinde var olan bir yaşam merkezi. Kapalı otopark sistemiyle, tüm bloklar birbirlerine bağlanıyor.

        MALZEME, İŞÇİLİK

        2010 yılında tanıtılan ve ay teslimleri tamamlanacak Yorum İstanbul malzeme kalitesi ve uygulamalarıyla övgüyü hak ediyor. Projenin uygulama kalemleride 1’inci sınıf ve çok zevkli seçimler. Standartlar oldukça yüksek. Parke ve kapılarda kaliteyi hissediyorsunuz. Elegan bir yaşam sunulmuş.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar