Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göztepe açısından hayati önem taşıyan bir maçtı. Zira Göztepe’nin kümede kalma adına puan ve puanlara ihtiyacı vardı.

        Oyuna iki takım da temkinli başladı. Müsabaka orta saha mücadelesi şeklinde devam ederken, 22. dakikada Göztepe’nin sağdan geliştirdiği akında kale sahası içerisinde yüzde yüzlük pozisyonda Bradley golü kaçırdı. Defansa çarpan top ani kontra atağa dönüştü ve Bucaspor Zekeriya ile skor üstünlüğünü ele geçirdi. Bu, maçın kader anlarından biri oldu. Golde de kaleci Vedat’ın hatası büyüktü. Zira topu taca doğru atabilirdi.

        Golden sonra Göztepe’nin baskısı arttı. Ceza alanında İlhan röveşata ile mükemmel bir gol attı ve eşitliği sağladı.

        Bu golden sonra rakip defansın bir anlık duraklamasından yararlanan Bradley ikinci golü buldu. İlk yarının sonuna doğru Bucasporlu Abdülkadir’in sakatlanması oyunun gidişatı etkiledi. Bu eksiklik Buca’nın hücum gücünde ciddi bir düşüş yarattı.

        İkinci yarıda Göztepe temkinli ve ihtiyatlı oynadı. Genelde oyunu orta sahaya yığdı, bu arada iki pozisyon yakaladıysa da gole çeviremedi.

        Bucaspor’un da yakaladığı iki fırsatta top direkten döndü. Şans, kümede kalma yolunda şiddetle puana ihtiyacı olan Göztepe’den yanaydı. Sarı-kırmızılılar, bu galibiyetle düşme korkusunu büyük ölçüde atlattı ve tehlikeli bölgeden biraz olsun uzaklaştı.

        Göztepe yeni hocasıyla ilk maçta kazanmış oldu. Hüseyin Kalpar’ı tebrik eder başarıların devamını dilerim.

        Bucaspor da genç ve dinamik kadrosuyla gelecek sezonun favori ekiplerinden biri olacaktır.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar