Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gerek Göztepe, gerekse Akhisar maça temkinli başladı. İki taraf da böyle olunca oyun, orta alanda sıkıştı. Göztepe, sadece gol yememeyi amaçlayan bir oyun anlayışı içerisindeydi.

        İlk yarıda Akhisar daha istekli ve arzuluydu. İki pozisyon yakaladı. Çok net olmasına rağmen ilk pozisyonda golü bulamadılar. Devrenin böyle biteceği beklenirken Akhisar, 45. dakikada karambol neticesinde Emrah’ın dokunmasıyla 1-0 öne geçti.

        İkinci yarıda oyun kontrolü tamamen Akhisar’daydı ve galibiyeti hak ettiler. Sağdan sola, soldan çevirdiği ataklarla gollük pozisyonlar yakaladılar. Şayet Akhisarlı forvetler beceriksiz olmasalardı farka gidebilirlerdi. Göztepe’ye gelince, korkunun ecele faydası yok. Bu kadar korkak olmanın da anlamı yok. Futbol, hiçbir zaman yalnız defans değildir, yalnız ofans da değildir. İkisini bir arada yürütebilen takımlar, hem takım olur, hem de “futbol oynadık” diyebilir. Futbolun bu iki yönünü bir araya getiremeyen Göztepe, maç boyunca çok silik bir görüntü verdi. Diyebilirim ki bir tek pozisyonu dahi yoktu. Bundan sonra oynayacağı maçlarda Göztepe’nin daha cesur ve futbolun iki yönünü kullanmasını bekliyorum. Sahada Göztepe adına ne takım, ne futbol gördüm. Ancak, sakatların yokluğu da göz önüne alınmalı. Onların da dönmesiyle ilerleyen haftalarda gerçek Göztepe’yi görmeyi umuyorum...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar