Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aykut Kocaman diyor ki: “Ne yazarsanız yazın, ne söylerseniz söyleyin, tribünler ne düşünüyorsa umurumda değil, ben bildiğimi okurum.” Okumasına oku da Fenerbahçeli’yi mutsuz etmeye hakkın yok. İşte dünkü kupa finali. Geçen haftanın en kötü Alper Potuk sahada. Maçı döndüren en iyisi Valbuena yine kulübede. Dünkü maçta sahadaki görüntü beklediğimiz gibiydi.

        Çok adamla hücum yapan Fenerbahçe’yle, çok adamla defans yapan Akhisar’ın mücadelesiydi. Fenerbahçe ilk yarıda Giuliano, Aatif, Alper ve de Mustafa Yumlu’dan kelepçe yiyen Soldado, hücumda sahne almayınca işler sarpa sardı. Akhisar ilk ani atağında ilk sinyali verdi. Mustafa Yumlu’nun kafası Volkan’dan döndü. İkinci ataklarında ise Lopes’in füzesi ağlara gidiverdi. Bu golle de devre bitti.

        İkinci yarı Aykut Kocaman’ın klasik hamleleri geldi. Alper dışarı Fernandao içeri. Bu yarıda oyun tek kale maça döndü. F.Bahçe’nin baskısı golü getirdi. Golü şık bir kafa vuruşuyla Fernandao attı. Kocaman sonra can simidine sarıldı: Valbuena sahaya, Soldado kulübeye. Doğru muydu, tartışılır. Gol baskılı oynayan Fenerbahçe’den değil yine ilk ani atağında Akhisar’dan geldi. F.Bahçe şoktayken Akhisar bir gol daha buldu. Bitime 5 dakika kala Kocaman, Janssen’i oyuna aldı. Niye aldı demeyeceğiz, o en iyisini bilir! Sonrasında da çekirge bu defa sıçrayamadı, kupa Akhisar’a gitti.

        Aykut Kocaman maçtan sonra ne masallar anlatacak bilemem. Bildiğim gerçek şu: Akhisar bir sezonda F.Bahçe’yi 3 defa devirmeyi başarıyor. En büyük alkışı da bu işin mimarı Okan Buruk hak ediyor. Aykut Kocaman da şimdi taraftar onu neden ıslıklıyor diye oturup düşünedursun.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar