Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Melania Trump ortaya çıktı! Tam 24 gün sonra Beyaz Saray'da görüntülendi

        Kimileri hasta olduğunu iddia etti, kimileri eşiyle yan yana görünmek istemediğini... Amerika Birleşik Devletleri'nin, 3 haftadır ortalarda görünmeyen First Lady'si, tam 24 gün sonra, Beyaz Saray'da görüntülendi.

        ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump, şehit Amerikan askerlerinin aileleriyle Beyaz Saray'da buluştu. Bu buluşma, First Lady'nin 3 haftadır katıldığı ilk etkinlik oldu. Anma töreni basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Törene katılanların kameralarına yansıyan fotoğrafları daha sonra First Lady de sosyal medya hesabından paylaştı. 

        Melania Trump'ın günlerce ortaya çıkmaması, hakkında bazı söylentilere yol açmıştı. Donald Trump söylentilere, eşinin gayet iyi olduğunu söyleyerek yanıt vermişti. Ancak bu açıklama dedikoduların önüne geçemeyince, Melania Trump bir tweet atarak, her şeyin yolunda olduğunu duyurmuştu. Ortadan kayboluşunun 20'nci gününde, "İçiniz rahat olsun, Beyaz Saray'da ailemle birlikteyim. Harika hissediyorum" diye yazmıştı. Ama yine de görüntü vermemişti. First Lady, 10 Mayıs'tan bu yana kamuoyu önüne çıkmamış, 14 Mayıs'ta bir böbrek operasyonu geçirdiği duyurulmuştu.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu