Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video ABD basını bunu konuşuyor: Melania Trump nerede?

        Amerikan Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump bundan tam iki hafta önce ameliyat oldu. Ameliyatının başarılı geçtiği, durumunun iyi olduğu açıklandı ama o günden bu yana Fırst Lady'i ne gören var, ne de duyan... Ameliyatın ardından Donald Trump, "Melania çok iyi durumda, işte orada. Çok iyi durumda, hatta oradan bize bakıyor" dedi ama, kafasını kaldırıp Trump'ın işaret ettiği cama bakanların hiçbiri First Lady Melania Trump'ı göremedi... Şimdi herkesin aklında tek bir soru var... Melania Trump nerede?

        First Lady'nin en son eşinin yanında görüntü verdiği tarih 10 Mayıs... Melania Trump, bu görüntülerden 4 gün sonra, 14 Mayıs'ta bir böbrek ameliyatı geçirdi. Ameliyattan 5 gün sonraysa taburcu edildi; ama taburcu olduktan sonra da hiç görüntülenmedi. Amerikan basınının iddiası, First Lady'nin iyileşmemiş olabileceği. Gerekçeleri ise, Melania Trump'ın geçirdiği ameliyata göre fazla uzun bir istirahat süreci geçirmesi... Ancak Melania Trump'ın sözcüsü Stephanie Grisham iddiaları yalanladı. First Lady Trump'ın durumunun iyi olduğunu, hatta ilerleyen günlerde gerçekleştirilecek bazı etkinliklerin planlaması için ekibiyle toplantılar yaptığını söyledi. Bir başka iddia ise, Melania Trump'ın kasıtlı olarak basından saklanıyor olduğu yönünde. Başkan Trump'ın geçen hafta, evliyken bir porno yıldızıyla ilişkiye girdiğini kabul etmesi yüzünden Melania Trump'ın basından kaçtığı söyleniyor.

        Melania Trump, 14 Mayıs'ta böbreğindeki iyi huylu tümörün alınması için hastaneye yattı. Amerikan Başkanı Donald Trump, 2 kez eşini hastanede ziyaret etti. Ancak bu ziyaretlerden paylaşılan görüntülerde de Donald Trump yalnızdı. 

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu