Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Trump eşini rehin mi tutuyor?

        Amerika'da yayımlanan bir kitap var, ismi 'Dengesiz'... Trump'ın eski bir danışmanının, onunla geçirdiği günleri anlatan bir kitap... O kitapta Trump'ın eşi Melania'yı rehin tuttuğu iddia ediliyor.

        Omarosa Newman, Beyaz Saray'da geçirdiği günler hakkındaki kitabı "Dengesiz" ile yine gündemde... Nedeni Trump'ın eşiyle olan ilişkisi hakkında kitapta yer alan iddialar...

        Kitaptaki iddiaya göre, Donald Trump boşanmak isteyen eşini Melania'yısınır dışı etmekle tehdit ediyor. Kitapta Melania Trump'ın eşi tarafından rehin tutulduğu öne sürülüyor.

        Trump'ın Slovenyalı eşi Melania Trump, Amerika Birleşik Devletleri'ne 1996 yılında, üstün yeteneklililere verilen ‘Einstein’ vizesiyle giriş yaptı. 1998'de tanışan çift 2005 yılında evlendi. Melania Trump da bir yıl sonra Amerikan vatandaşlığına geçmişti. Eşinin başkan olmasının ardındansa, doğuştan ABD vatandaşı olmayan ilk first lady olmuştu.

        Amerikan yasalarına göre vatandaşlığa geçme sürecinde yanlış bilgi vermek ya da önemli bilgileri saklı tutmak, vatandaşlığın iptali ve ülkeden sınırdışı edilmekle sonuçlabiliyor. Yeşil karta savaş açan Trump yönetimi, son iki aydır da sonradan vatandaşlığa kabul edilenlerin bunu sahtekarlıkla elde edip etmediklerini araştırmaya, sahtekarlık yapanları vatandaşlıktan atmaya odaklanmış durumda...

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu