Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Ünlülerin giydiği en pahalı elbiseler
        • 1

          RACHEL MCADAMS - 30 BİN DOLAR/212 BİN TL

          Kanadalı aktris, 2016 yılında Spotlight filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'ne aday gösterildi.

        • 2

          Bu vesileyle, August Getty Atelier tarafından hazırlanan zümrüt yeşili bir elbiseyle kırmızı halıda yürüdü. Ünlü ismin kırmızı halı kıyafetinin 30 bin dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.

        • 3

          SANDRA BULLOCK – 40 BİN DOLAR/282 BİN TL

          Başrollerini Sandra Bullock ve George Clooney’in paylaştığı Gravity filmi 2014 yılında Akademi tarafından pek çok ödüle aday oldu, birçok ödül kazandı. Sandra Bullock da En İyi Kadın Oyuncu Oscarı’na aday gösterildi.

        • 4

          Ünlü aktris Alexander McQueen tarafından tasarlanan lacivert elbisesi ile törende boy gösterdi. Bu göz alıcı elbisenin fiyatının 40 bin dolar olduğu belirtiliyor.

        • 5

          SAOIRSE RONAN – 60 BİN DOLAR/424 BİN TL

          İrlandalı oyuncu Saoirse Ronan 2014 yapımı romantik/dram türündeki Brooklyn filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'na aday gösterildi.

        • 6

          Ronan, törende Calvin Klein imzalı zümrüt yeşili bir elbise tercih etti. 60 bin dolarlık yeşil elbise ile ünlü oyuncunun İrlanda mirasına ve aday gösterildiği filme gönderme yaptığı söyleniyor.

        • 7

          ALICIA VIKANDER – 80 BİN DOLAR/565 BİN TL

          2016 yılı Oscar töreninin ilgi çeken isimlerinden biri olan Alicia Vikander, sarı asimetrik elbisesiyle tüm gözleri üzerine çevirdi. Vikander'ın elbisesi Louis Vuitton tarafından tasarlandı ve kıyafetin yaklaşık 80 bin dolar olduğu belirtildi.

        • 8

          ANNE HATHAWAY – 80 BİN DOLAR/565 BİN TL

          ABD’li aktris 2011 yılında giydiği kırmızı elbise ile ikonik bir görüntü oluşturdu. Oyuncu, Valentino tarafından tasarlanan ve yaklaşık 80 bin dolar olduğu tahmin edilen straplez kırmızı elbiseyle kırmızı halıda göründü.

        • 9

          Görünümünü ise 10 milyon dolardan fazla değere sahip olan Tiffany & Co. Lucida Star kolye ve Legacy pırlanta yüzük ile tamamladı.

        • 10

          CHARLIZE THERON – 90 BİN DOLAR/635 BİN TL

          Charlize Theron, 2014 Oscar töreninde zarif Christian Dior siyah elbisesiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

        • 11

          Theron, 90 bin dolarlık elbisesini 15,8 milyon dolarlık Harry Winston mücevherlerle tamamladı.

        • 12

          CHARLOTTE RAMPLING – 125 BİN DOLAR/881 BİN TL

          İngiliz sinema oyuncusu ve eski model Charlotte Rampling'in elbisesi, 2016 Oscar töreninin en pahalı elbisesiydi. Rampling, İngiltere yapımı romantik dram filmi 45 Years'daki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne aday gösterildi.

        • 13

          75 yaşındaki aktris etkinlikte Armani Privé elbisesiyle çok şık görünüyordu. Elbisenin 125 bin dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.

        • 14

          LUPITA NYONG’O – 150 BİN DOLAR/1 MİLYON 59 BİN TL

          Lupita Nyong'o 2015 yılı Oscar partisinde Calvin Klein elbisesiyle dikkatleri çekti. Elbisenin göz alıcı yanı ise üzerindeki incilerdi.

        • 15

          Elbiseye 25 kişinin 10 haftada 6 bin akoya incisi işlediği konuşuldu. Şaheser niteliğindeki elbisenin maliyetinin 150.000 dolar civarında olduğu belirtiliyor.

        • 16

          CATE BLANCHETT – 200 BİN DOLAR/1 MİLYON 410 BİN TL

          Cate Blanchett 2007 yılında Armani Privé imzalı tek omuzlu gri elbisesiyle kırmızı halıda yürüdü. Elbisenin tamamen Swarovski kristalleriyle süslendiği bu nedenle oldukça pahalı olduğu belirtiliyor. Işıltılı görünümün fiyatının 200 bin dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.

        • 17

          PARIS HILTON – 270 BİN DOLAR/ 1 MİLYON 904 BİN TL

          Hollywood Beauty Awards'ta boy gösteren Paris Hilton, görünümünü Swarovski taşlarıyla oluşturdu. Hilton, üzerinde 500 bin kristal bulunan August Getty imzalı elbisesiyle dikkatleri üzerine topladı. Elbisenin fiyatının 270 bin doların üzerinde olduğu konuşuluyor.

        • 18

          AUDREY HEPBURN – 807 BİN DOLAR/5 MİLYON 692 BİN TL

          Audrey Hepburn'ün Breakfast at Tiffany’s filmindeki siyah elbisesini bilmeyen yoktur. Givenchy imzalı elbise açık artırmayla 807.000 bin dolara satıldı. Satıştan elde edilen kazancın Hindistan'daki yoksullara yardımcı olmak için çalışan bir hayır kurumuna gittiği bildirildi.

        • 19

          NICOLE KIDMAN – 2 MİLYON DOLAR/14 MİLYON 107 BİN TL

          1997 Oscar töreninde giydiği 2 milyon dolarlık John Galliano elbisesiyle Nicole Kidman listenin ilk sıralarında yer aldı. Kırmızı halıda gerçek bir couture elbise giyen ilk kişi olan Kidman, modanın öncü isimlerden biri olmaya devam ediyor.

        • 20

          JENNIFER LAWRENCE - 4 MİLYON DOLAR/28 MİLYON 215 BİN TL

          Jennifer Lawrance görkemli görünümüyle 2013 Oscar'ını unutulmaz kıldı.

        • 21

          Uçuk pembe elbisesiyle prenses gibi görünen Lawrence, kıyafetin değerini 4 milyon dolara çıkardı.

        • 22

          MARILYN MONROE - 4.6 MİLYON DOLAR/32 MİLYON 447 BİN TL

          Marilyn Monroe'nun The Seven Year Itch filminde giydiği elbise, bu ünlü sahne sayesinde gelmiş geçmiş en ikonik elbiselerden biri haline geldi. 2011 yılında Los Angeles'ta açık artırmaya çıkan elbise, ismi açıklanmayan biri tarafından 4.6 milyon dolara satın alındı

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa