Büfeden 15 bin liralık alkol ve yiyecek hırsızlığı kamerada
TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde 3 kişinin büfeden 15 bin liralık alkol ve yiyecek çaldığı anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde 3 kişinin büfeden 15 bin liralık alkol ve yiyecek çaldığı anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Cemaliye Mahallesi Doktor Sabri Bey Sokak'taki bir büfede meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişiden biri, iş yeri sahibi Turgay D.'yi oyaladığı sırada, arkasından gelen iki arkadaşı alkol standına yöneldi. Bir süre standı inceleyen 2 kişi, ceplerine koydukları 15 bin liralık 3 şişe alkol ve yiyeceklerle büfeden çıktı. Durumu fark eden Turgay D., şüphelilerin arkalarından koştu. Turgay D., iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerle birlikte polise giderek şikayetçi oldu. Polis, şüphelilerin kimliklerinin tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Tekirdağ
Nöbetçi Eczaneler