Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Gaziantepspor: 2 - Fenerbahçe: 2 maçının tartışmalı pozisyonları - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM | BÜLENT YAVUZ

        Son haftaların en güzel maçlarından biri oynandı. Kora kor mücadele vardı. Goller vardı, kırmızı kart vardı ve birçok da pozisyon vardı. Kamil Ocak Stadı'nda maç 2-2 bitti ama yankıları hafta boyunca devam edecek gibi...

        Hakem Serkan Tokat genç bir hakem. Maçın başından sonuna kadar çok dikkatli, çok kontrollü ve bir o kadar da soğuk kanlı karakteriyle,maçı onlarca pozisyona rağmen elinde tutmayı başardı ta ki 90+2'ye kadar...

        Müsabakanın henüz başında Gaziantep öne geçti. Bu gole; Fenerbahçeliler elle oynama var diye itiraz ettiler ama hakem golü vermekte tereddüt bile etmedi. Ceza alanı içerisinde 5-6 tane Fenerbahçeli oyuncu 5-6 tane de Gaziantepli oyuncu var. Kaleci Volkan, boşa çıkıyor. Arkaya seken topa son vuruşu Camara yapıyor ve top Fenerbahçe ağlarına gidiyor. Kimilerine göre elle oynama var kimilerine göre de elle oynama yok. Bakalım daha sonra görüntüler ne diyecek.

        (Yayıncı kuruluşun Gaziantepspor'un ilk golüne yakın çekiminde Camara'nın topa eliyle vurduğu tespit edildi. Öte yandan yayıncı kuruluş, Alper Potuk'un golüne de yakın çekim yaptı. Tümer Metin ve Ersun Yanal topun kesin olarak elle temas ettiğini söyledi)

        Hasan Ali Kaldırım'ın kırmızı kartına gelince... Hem bariz gol şansından hem de kabul edelim ki şiddetli hareketten dolayı hakemin Fenerbahçeli oyuncuya çıkardığı kırmızı kartı doğru buluyorum. 52. dakikada Diego'nun acemice yaptığı penaltının tartışılır hiç bir yanı yok. Resmen ellerini hakem penaltı versin diye sonuna kadar açıyor. Buz gibi penaltıydı ve hakem de verdi.

        Hakem Serkat Tokat, buraya kadar bana göre 10 numara maç yönetti. Kabul edelim ki bir kaç faulu vermedi, bir iki kartıda eksik ya da fazla verdi. Böyle maç içerisinde bunlar olur. Ama 90+2'de ki Fenerbahçe cezaalanı içerisinde Caner'in genç Orkan'a müdahalesi yüzde yüz penaltıydı. Hakem oyunu devam ettirdi ve bu hakemin maçta yaptığı tek hata ve yanlıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa