Beşiktaş taraftarı tesislere akın etti
Türk Telekom Arena'daki derbide Galatasaray'ı 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda büyük bir adım atan Beşiktaş'ı taraftarları yalnız bırakmadı
ABONE OLSpor Toto Süper Lig'de derbi maçta Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yenen Beşiktaş'ı, taraftarları tesislerde coşkulu bir şekilde karşıladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen bini aşkın siyah-beyazlı taraftar, tezahüratlar yapıp meşaleler yakarak galibiyetin coşkusunu yaşadı.
Şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyet elde eden Beşiktaş'ın takım otobüsü, taraftarların ilgisinden dolayı uzun süre tesise giremedi. Takım otobüsünün ön tarafına gelen Beşiktaşlı futbolcular, ilgiyle taraftarların coşkusunu izledi.
Takım otobüsünün tesise girebilmesi için güvenlik güçleri yoğun çaba sarf etti. Otobüsün tesise girmesiyle taraftarlar dağılmaya başladı.
Öte yandan derbiden sonra Beşiktaş Meydanı'nda da taraftarlar galibiyeti coşkulu bir şekilde kutladı.
ELAZIĞ'DA KUTLAMALAR
Elazığ'da Galatasay ile Beşiktaş arasında oynan derbi sonrası sokaklara dökülen binlerce siyah-beyazlı taraftar İstiklal Marşı okuduktan sonra "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları attı. Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde oynanan derbi maçta Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. Maçın bitmesiyle beraber binlerce Beşiktaşlı taraftarlar coşkuyla sokağa çıktı. İzzetpaşa Meydanı'ndan öğretmen evine kadar tezahüratlarla yürüyen Beşiktaşlılar, burada toplanarak İstiklal Marşı okudu. Ardından 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' ve 'Şampiyon Beşiktaş' sloganları atan taraftarlar olaysız bir şekilde dağıldı.