Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, İngiltere'nin Liverpool takımı ile yarın yapacakları UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında üst düzey bir performans sergilemeleri gerektiğini söyledi.

Anfield Road Stadı'nda yıldız futbolcu Demba Ba ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Bilic, Liverpool'un son 16-17 maçta sadece bir kez kaybettiğini ve formlarını oldukça yükselttiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Liverpool'a sadece umut değil, çok ciddi bir şans getirdik. Kağıt üzerinde değerlendirdiğinizde Liverpool her şeyiyle açık favori olarak görünüyor. Son 16-17 maçta sadece bir kez kaybettiler, formlarını oldukça yükselttiler. Transfer döneminde muazzam para harcadılar. İyi oynuyorlar. Bütün bunlar onları kağıt üzerinde favori gibi gösteriyor, ama biz de iyi bir ligde lideriz. Kalitemizi Liverpool'a benzer takımlara karşı ispatladık. Liverpool bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi bir performans sergilemedi. Bunu söylerken Real Madrid maçını baz almıyorum, gruptaki diğer maçlarını baz alıyorum. Üst düzey bir performans göstermemiz gerekiyor. En az Arsenal ve Tottenham Hotspur deplasmanlarındaki kadar iyi bir performans göstermemiz gerekiyor. Tottenham deplasmanındaki performansın benzerini burada gösterirsek o zaman çok büyük bir şansımız olur."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ