Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Serdar Ortaç'tan Chloe Loughnan açıklaması: Hanımla benim günahımızı almasınlar - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ferruh Taşdemir'in eşi Eftelya ve Şafak Sezer'in eşi Esra Sezer'in doğum günü önceki gece Maslak'taki bir mekanda gerçekleşti.

        • 2

          Doğum günü partisine Bahar-Ozan Şer, Aslı Hünel-Savaş Yurtsever, Serdar Ortaç, Metin Arolat, Ozan-Belda Kaçmaz ve Nur-Mustafa Sirmen gibi ünlü isimler katıldı.

        • 3

          Gecenin sonlarına doğru Şafak Sezer, Metin Arolat, Serdar Ortaç, Aslı Hünel ve Şafak Sezer sahneye çıkarak şarkılar söyledi. Gece boyunca süren müzik ziyafeti sabahın ilk ışıklarında son buldu.

        • 4

          "SEÇEMİYORUM"

          Serdar Ortaç, geceye katılan ünlü isimler arasında yer aldı. Ortaç, "Bütün Serdar Ortaç şarkılarını topluyoruz. O kadar şarkı var. Seçemiyorum. Seçince arkadaşlarımdan rica edip 'Serdar Ortaç albümü' yapacağız" dedi.

        • 5

          "TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK SESLERİ"

          Muhabirlerin "Bu albümde Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç düeti gelir mi?" sorusuna, "Keşke. Türkiye'nin en büyük sesleri..." cevabını verdi.

        • 6
        • 7

          "GÜNAHIMIZI ALMASINLAR"

          Biz anlaşarak boşandık. Bana 10 sene hizmet etti diye bir şey demedim. O bana kadınlık, ben ona kocalık yaptım. 'Bütün her şeyim ona helal olsun' dedim. Başka şeylere çekmesin kimse. Hanımın ve benim günahımı almasınlar. Ben şu an işime, gücüme bakıyorum. Tekrar evlilik kısmet... Hayatımda müzik ve ailem var.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa