Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos SON DAKİKA! Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra nişanlandı - Magazin haberleri 2019
        • 1

          Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, yaklaşık 2 yıldır futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşıyor.

        • 2

          Ekimde dünyaevine girmeye hazırlanan çift, dün akşam nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.

        • 3

          Yakın arkadaşlarının ve ailesinin katıldığı törenle nişanlanan ikili, mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

        • 4

          Çıra'nın kahve içtiği anlar objektiflere böyle yansıdı.

        • 5

          Ciğerci, o anları, "Hayatta hiçbir şey imkansız değildir. Hep dua ettim, hep istedim Allah'ımdan. Bugünleri görmeyi hep hayal ettim, nasip oldu. Ağlamamak için kendimi zor tuttum bugün. Allah'ım seni başımdan eksik etmesin" notuyla yayınladı.

        • 6

          Tebrik mesajlarının ardından Ciğerci, sosyal medya hesabından "Bu gece tanıdıklarım, arkadaşlarım resmimizi aldı, paylaştı, mutluluklar diledi, etiketledi ama DM'lerime yeni yatağa girdim, bakayım dedim. Ne güzel sözler, ne güzel dilekler, dualar... Tek tek bakmaya çalışacağım, paylaşacağım da biraz... Allah gönlünüze göre versin hepinizin" sözleriyle teşekkür etti.

        • 7

          Gökhan Çıra ise duygularını, "Bugün adını koyduk sonunda. Yıllarımız, verdiğimiz emekler hiçbir zaman boşuna değildi. Hep sana sözünü verdim, bütün sözlerimden bir tanesini yine tuttum. Yine söz veriyorum; ölüm bizi ayırana kadar sen hep benim prensesim olacaksın. İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta... Sen dünyanın en güzel annesi de olacaksın, sadece biraz sabır... Güzelliğin bir kenara, ben senin kalbine aşığım. Allah sevdiği kulunu kullarına sevdirirmiş. Sevilen kadın, eşim, her şeyim..." sözleriyle dile getirdi.

        • 8

          Geçtiğimiz günlerde Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla nişanlısı Gökhan Çıra'ya mesaj atan kadını ifşa etmişti.

        • 9

          Ciğerci, konuyla ilgili şunları söylemişti:

          Nişanlıma 1 senedir mesaj atıyor. Bu kadın gittiğimiz her mekana geliyor. En güzeli rezil etmek bunları döversen suçlu olursun. Hiç şiddete gerek yok.

        • 10

          Selin Ciğerci, sevgilisine mesaj attığını iddia eden kadına, "Bu kadın evli barklı adamlara mesaj atıyor. Rezil olmasını istiyorum. Sen rezil bir kadınsın. Ben senin yanına oturamam ki kirlenirim, lekelenirim. Ben senden daha kadınım, terbiyesiz" ifadelerini kullanmıştı.

        • 11

          Bu kadının rezil olmasını istiyorum. 150 kişinin ortasında bas bas bağırdım. Bizi takip ediyor. Gökhan'ın ona attığı bir mesaj ortaya çıkarsa düğünümü iptal ederim.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa