Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAÜ'lü Tatankalar Türkiye Şampiyonluğu için sahaya çıkıyor

        (Fotoğraflı)

        Burak Can Tokyürek
        SAKARYA (İHA) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tatankaları, Korumalı Futbol (Amerikan Futbolu) 1. Ligi Final maçına çıkıyor.
        Korumalı Futbol Türkiye 1. Ligi Finali, 15 Haziran Perşembe günü saat 15.00'de İstanbul Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadında Sakarya Üniversitesi Tatankaları ve Koç Üniversitesi Rams arasında oynanacak. Bu önemli mücadele, aynı zamanda TRT Spor'dan da naklen yayınlanacak. Sakarya Üniversitesinin başarılı Korumalı Futbol Takımı Tatankalar, Profesyonel Lig'de normal sezonu 6 galibiyet 1 mağlubiyet ile 2'nci sırada tamamlamış, Yarı Finalde İTÜ Hornets takımını 31-20 ile geçerek adını finale yazdırmıştı. Koç Rams ise normal sezonu namağlup tamamlamış ve Yarı Final'de Yeditepe Eagles'ı 17-16 ile geçerek finale gelmişti.
        Bu zamana kadar çeşitli liglerde 7 kez karşılaşan 2 takım arasında oynanan resmi maçların 2'sini Sakarya Tatankalar, 5'ini ise Koç Rams kazandı. Koç Rams son 4 sezonun tamamında final oynarken, sadece geçen sezon şampiyonluğa ulaşabildi. Sakarya Üniversitesi Tatankaları ise tarihinde ilk kez finale çıkma heyecanı yaşıyor.
        (BCT-İÇ)

        09.06.2017 15:06:22 TSI
        NNNN

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
        Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa