Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile ilgili belaltı iddialar içeren bir yazı dolaşıma sokulduğunda ve yer yerinden oynadığında olanlardan feci rahatsız oldum ancak maalesef hiç şaşırmadım.

Şaşırmadım çünkü önceki hafta Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’daki ofisini ziyaret ettiğimde bu çirkin dedikoduyu Kemal Bey’in etrafındaki bazı kişilerden bizzat duymuş ve çok rahatsız olmuştum.

Öncelikle bir kadına, hem de siyaset yolculuğunun başında, gencecik bir kadına yapılan bu karalama ve kadınların erkek siyasetinde meze olarak kullanılmasından dolayı ne kadar üzgün olduğumu söyleyerek başlayayım…

Bu kirli oyunlar bir de kadınlar tarafından da yapılınca hakikaten isyan ediyorum!

Yazı Ebru Küçükaydın adlı bir CHP üyesi ve gazeteciye ait.

Erkeklere saldırmak için kadınları harcamak

Bu bombayı patlatana kadar ismini hiç duymamıştım. Antalya’nın CHP’li eski belediye başkanı Mustafa Akaydın ile evli olduğu yönünde haberler okudum ancak CHP’li kaynaklarım bunun doğru olmadığını söylediler.

Gülşah Durbay’ın yayınladığı video mesajındaki isyanı ve gözlerindeki derin üzüntüyü fark ettiniz mi bilmiyorum. Öyle gerçekti ki! Hem de ciddi bir hastalıkla mücadele ederken…

Erkeklere saldırmak için kadınları harcamak ne kolay!

Gülşah Hanım’ı aradım.

“Nagehan Hanım benimle ilgili sosyal medyada paylaşım yapan ya da link paylaşan herkese dava açtım.” dedi.

Durbay çektiği videoda kanser olduğunu açıklamıştı. Stresten her hâlükârda uzak durması gerekirken kendisini böyle bir kabusun içinde buldu.

Hakikaten Allah ıslah etsin bu dedikodunun arkasındakileri…

Sağlığını sordum.

Perşembe günü ilk kemoterapisini almış. “Gayet iyiyim, tedavim devam ediyor, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum” dedi.

“Ebru Küçükaydın’ı tanımıyorum”

Acaba Gülşah Hanım Ebru Küçükaydın’ı tanıyor mu?

“Hayır, ismini dahi duymamıştım” dedi.

Eski Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile evli olduğu yönündeki iddiaları sordum.

“Mustafa Bey genel merkez ile konuşmuş, kesinlikle bu kişiyle evli olduğum iddiaları doğru değil, herhangi bir ilişkim yok, demiş” diye yanıtladı.

Söz konusu yazının kaldırılması için yargıya başvurup yazıyı erişime engellemişti Durbay ancak daha sonra yeniden erişim engeli kalktı. Açıkçası bu bana çok yanlış geldi. Kendisine sordum.

Yazı cuma önce kalktı sonra geri geldi

“Nagehan Hanım Cuma günü erişim yasağı istedim, yazıya erişim engellendi ancak aynı gün yasağı kaldırıp yeniden yayına soktular, daha sonra tekrar başvurdum, genel merkez de ayrıca başvurdu. Araya hafta sonu girdi, umuyorum pazartesi yazı kalkar.”

Bence hafta sonu durması dahi büyük hata! Derhal kaldırılması gerekir…

Kemal Kılıçdaroğlu’nun etrafından yayılan dedikodular

Bu arada Özgür Özel Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındaki isimlere de dava açtığını açıkladı.

Yukarıda da yazdığım gibi Kemal Bey’in ofisine önceki hafta yaptığım ziyarette bu dedikoduyu duymuş ve çok garipsemiştim.

Sayın Kılıçdaroğlu etrafına çok dikkat etmeli, kendisinin bu iftira ve karalamalardan haberdar olduğuna inanmak istemiyorum.

Ama bana bile söylendiğine göre kendisine bu dedikodunun aktarılmamış olma ihtimali yok!

Bunlar Kemal Bey’in onca yıl CHP içinde verdiği mücadeleye hem çok zarar veriyor hem de "Acaba samimi değil miydi, her şey sadece iktidar için miydi?" sorusunu sorduruyor…

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar