Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Bodrum'da görev yapan gazeteciler bir meslektaşının saldırıya uğramasını yaptığı basın açıklamasıyla kınadı.

        Ortakent Mahallesi'ndeki bir grosmarketin istinat duvarının çökmesi olayını görüntüleyen gazeteci Yaşar Anter, bölgedeki bir AVM'nin güvenlik görevlileri olduğu öğrenilen kişilerce saldırıya uğradı.

        Yaşananlara tepki gösteren ilçedeki yerel ve ulusal yayın organlarının Bodrum temsilcileri, bahse konu AVM'nin önünde toplanarak açıklama yaptı.

        Gazeteci Yaşar Anter, burada yaptığı açıklamada, gazetecinin görevinin en doğru bilgileri kamuoyuna ulaştırmak olduğunu söyledi.

        Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Eren Ayhan, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Bodrum Temsilcisi Ercan Vuranlar ile Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Temsilcisi Uğur Yurtsev de birer açıklama yaparak yaşananları kınadı.

        Öte yandan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile ilçedeki bazı STK temsilcileri de yazılı açıklamalarla saldırıyı kınadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa