X

Günün gelişmelerini anlık takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Takipte Kalın

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın juri üyeliği yaptığı programda dün akşam yarışmacının formasının üzerinde yer alan Türk Bayrağı'na siyah bant çekildi.



Yeşilmişik grubu sahnede gösterisini sunarken yarışmacılardan biri üzerindeki Barcelona formasını yırtarak, Sergen Yalçın'ın geçmişte giydiği 10 numaralı Beşiktaş forması ile kameralar karşısında kaldı.
 
SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Sosyal medya kullanıcıları programında yaşanan bu olaya tepki gösterirken sansürlenen görüntü Twitter ve Facebook'ta çok paylaşılanlardan oldu.
 
ACUN MEDYA'DAN AÇIKLAMA

Acun Medya'dan konuyla ilgili jet hızıyla bir açıklama geldi.
 
Yapılan açıklama şöyle:
 
"Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarışmacıların üzerlerinde ya da ellerinde bayrağımızı kullanarak oylama sırasında seyirciler üzerinde avantaj sağlamasına izin verilmemektedir.
 
Ekip arkadaşlarımız gereğinden fazla hassasiyet göstererek takım formasındaki ay yıldızı bu çerçevede değerlendirmiştir. Yaşanan bu durum tamamen teknik bir hatadan ibarettir."
  • en
    enteresan41
    koca bır yalan madem oyle bjk amblemınıde kapatsaydınız ınanırdım sonucta bjk taraftarı begenmesede gosterıyı fanatıklık yapıp oy vermıstır.turk bayragı zaten o formanın uzerınde var kapatmasaydın orda turk bayragı var bız ona daha fazla oy verelım demezlerdı cunkı bayragımızın zaten orda olmaması hatadır oyle oluncada sen burda acun by ne yapmak ıstedığınızı anlayamadık
  • ho
    honore
    teknik hata mı!!!bunlar hangi ülkede yaşıyor.teknik ekiptekiler türkiye cumhuriyeti vatandaşı değil mi!olmasa bile hangi ülkenin formasını giymiş o vatandaş.acun hem bu hareketiyle hem de o ses türkiyede seçtiği taklitçiyle arabasında astıgı amerika bayrağıyla bize kendini gösterdi!
TÜM YORUMLARI GÖSTER