X

Günün gelişmelerini anlık takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Takipte Kalın

Tecrübeli haberciler, bölgeye yönelik yeni bir gazete çıkarmak için kolları sıvadılar. Milliyet ve Tercüman’ın eski Yazıişleri Müdürlerinden Volkan Karsan ve GİTA Yayınları’nın sahibi Taceddin Köseoğlu tarafından kurulan NT Hayat’ın ilk sayısı 4 Aralık’ta okurlarıyla buluştu. Nobel ödüllü tek semt sloganıyla, tabloid boyutta ve 24 sayfa hazırlanan NT Hayat,  haftalık olarak 15 bin adet ücretsiz dağıtıldı.
Simba da yazar oldu
Şimdilerde Star TV’de yayınlanan Papatyam dizisinin başarılı oyuncusu Nergis Kumbasar’ın Style Life köşesini yazdığı gazetenin bir de sürpriz köşe yazarı var. Adeta Nişantaşı ile özdeşleşen Simba adlı 15 yaşındaki köpek de Sizin Dünyanız adlı köşenin isim babası oldu. Gazetede ayrıca Nuray Sayarı Astro, Gisele Köseoğlu Esintiler, Gülnurella Gece Gözcüsü, Nalan Karsan Ve Saire, Bülent Demirdurak  Gezi-Yoruz, Evren Doğru Evren’le Sıradışı, Avukat Bülent Özden Terazinin Kefesi adlı köşeleri yazıyorlar. Fotoğraf sanatçısı Vehbi Dileksiz de objektifine takılanları Süb-Jektif adlı köşesindeki bir karede aktaracak.
15 bin baskı
Nişantaşı / Teşvikiye’den sosyal haberler, röportajlar, sinema, eğlence, sağlık, güzellik, pet sayfalarının yer aldığı gazetede ayrıca nöbetçi eczaneler, taksi durakları bilgileri ile bölgedeki mağazaların indirim kuponları ve indirim haritası da yer alacak. Nişantaşı, Teşvikiye ve Maçka’da evlere ve işyerlerine ayrıca bölgeye sık gelenlerin bulunduğu Etiler ve Bebek’te kuaför, güzellik salonları, muayenehane ve kafelere 15 bin adet dağıtılacak olan gazetenin böylece bölgedeki yüksek tirajlı günlük gazetelerden daha fazla okur sayısına ulaşması sağlanacak.