X

Günün gelişmelerini anlık takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Takipte Kalın

EKRANLARDA dizi enflasyonu devam ederken, kanallar da peş peşe yeni projelerini ekrana sürmeye devam ediyor. Bu sezon Kurtlar Vadisi Pusu'yu transfer ederek yılın transferine imza atan Star, önümüzdeki ay iki yeni diziyi daha yayına sokacak. İlki, Koliba Film'in çekeceği, Burak Hakkı, Burcu Kara ve Aytaç Arman'ın başrollerini paylaştığı Maskeli Balo. Dizi, bir milletvekilinin yasadışı işlerini açığa çıkaran bir gazeteciyle, milletvekilinin kızı arasında yaşanan aşkı konu alıyor. Star'ın ikinci bombası, 1970 yılında çekilen ve en güzel aşk filmleri arasına adını yazdıran Lo-ve Story'nin yerli uyarlaması olan Makber. Pana Film'in yapımcılığında çekilen dizide Pars Narkoterör'-den tanıdığımız Seda Bakan ve Melekler Adası, ile Doktorlar gibi dizilerde yer alan Devrim Nas başrolleri paylaşacak. Dizide, Ekrem Bora, İnci Şen, Murat Ba-şoğlu, Gamze Karaman gibi isimler de rol alacak.
Yarın bir iddialı dizi de atv'de başlayacak. Özcan Deniz ve Vildan Atasever'in başrollerini paylaştığı, Ezel, Yaprak Dökümü ve Aşk-ı Memnu gibi dizilere imza atan Ay Yapım'ın çektiği Samanyolu, yarın akşam seyirciyle buluşacak. Shovv bu sene az ama öz diziyle sezonu açtı. Ezel, Melekler Korusun, Bu Kalp Seni Unutur mu?'yla yoluna devam eden kanalda, aralık ayında Kahramanlar başlayacak. Kahramanlar'da, polisler, itfaiyeciler ve ambulans sağlık görevlilerinin yaşadıkları ele alınacak. Dizide Kutsi, Ahmet Kural, Arda Esen, Ebru Gürsoy, Didem İnselel, Bahadır Vatanoğlu ve Nihat Alptuğ Altınkaya rol alacak. Aralık ayında Kanal D ekranında yeni bir reality shovv başlayacak. Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in sunacağı 'Hayat Sine-ması'nda; yollarını ayırmak isteyen ama ilişkilerine son bir şans daha verecek çiftlerin hikâyeleri ekrana yansıyacak. Ocak ayında atv ekranında yeni bir yıldızlar geçidi izleyeceğiz. Zira hem Benim Güzel Meleğim hem de Bodrum-İstanbul dizileri aynı anda start alacak. Tomris Giritlioğlu'nun televizyona uyarladığı Benim Güzel Meleğim'de Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin başrolleri paylaşacak. Atv'nin ocak ayında görücüye çıkaracağı bir diğer yapımsa Bodrum- istanbul.
Yapımcılığını TMC'nin, yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın üstlendiği dizide Nurgül Yeşilçay, Murat Yıldırım, Feride Çetin ve Zeynep Beşerler rol alacak. Tabii bu yeni dizi fırtınası, ekranda şu sıralar dönen bazı yapımların da erken finallerle son bulmasına yol açacak. Kulağıma gelenlere göre Star'da Kül ve Ateş, Kanal D'de de Bir Bulut Olsam önümüzdeki haftalarda arşive yollanacak. Yarın Fenerbahçe maçı için Hollanda'ya gidiyorum. Önümüzdeki pazartesi görüşmek üzere hepinize iyi haftalar diliyorum...