Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA'da Orta Çağ Dönemi'ne ait, üzerinde çeşitli figürler bulunan tableti 4 milyon TL'ye satmaya hazırlanan M.Ç., operasyonla yakalandı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beyşehir'de oturan M.Ç.'nin elinde Orta Çağ Dönemi'ne ait, üzerinde çeşitli figürler bulunan tableti 4 milyon TL'ye satmaya çalıştığı bilgisine ulaştı. Harekete geçen JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timleri) ve Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, M.Ç.'nin adresini belirleyip operasyon düzenledi. Aracında ve evde yapılan aramada Orta Çağ Dönemi'ne ait tablet, 13 farklı boy ve ölçülerde tarihi obje, 1 kilden yapılmış obje, 2 yüzük, 1 kurusıkıdan çevrilme tabanca ve şarjöre ele geçirildi. 'Kültür ve Tabiat Varlıkları Kanununa muhalefet' suçundan gözaltına alınan M.Ç., sevk edildiği mahkemece adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa