Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'de yılın en uzun gecesi 21 Aralık'ta 6,5 kilometrelik etapta halk koşusu gerçekleştirildi.

        Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca "ışığını al gel" sloganıyla düzenlenen koşu öncesi katılımcılar, Konak Atatürk Meydanı'nda eğitmenler eşliğinde ısınma hareketleri yaptı.

        Konak Vapur İskelesi önünde 21.12'de başlayan koşuya, 500'e yakın bisikletli ile yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

        Katılımcıların vücutlarına sardıkları ışıklar, kostümler ve ışıklı şapkalarla koştukları görüldü.

        Mustafa Kemal Sahil Bulvarı boyunca 6,5 kilometrelik parkurdan oluşan koşu, İnciraltı Kent Ormanı'ndaki Engelliler Parkı'nda sona erdi.

        Programın ardından katılımcılara anı madalyası takdim edildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
        İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa