Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda İzmir'de oy kullandı.

        Hamza Dağ, eşi Zeynep Dağ ile oy kullanma işlemi için Bayraklı Gümüşpala Mahallesi'ndeki Şehit Nazımbey İlkokulu'na geldi.

        Oy kullanacağı 2147 numaralı sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Dağ, kimliğini ibraz ederek oy verme işlemini gerçekleştirdi.

        Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Dağ, seçimlerin vatana, millete ve Türkiye'nin bulunduğu coğrafyaya hayırlı olması temennisinde bulundu.

        2023 yılı başlarken dünyada, Türkiye'deki seçimlerin büyük önem taşıyacağı yönünde değerlendirmelerin yapıldığını hatırlatan Dağ, şöyle konuştu:

        "Dolayısıyla buradan çıkacak olan netice dünya açısından da önem arz ediyor. Dünya için de hayırlı olsun diyoruz. İnşallah istikrarın devamı hepimizin arzusu, isteği. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa