Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, 2 kuzenin silahla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan kardeşler tutuklandı.

        Yalı Mahallesi'ndeki olaya ilişkin gözaltına alınan şüpheliler F.A. ile ağabeyi Ö.A.A'nın emniyetteki işlemi tamamlandı.

        Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

        Yalı Mahallesi'nde 24 Kasım'da amca çocukları Mustafa Aksu ve Mutlu Aksu ile kardeşler F.A. ve Ö.A.A. arasında tartışma çıkmıştı. Mustafa ve Mutlu Aksu tabancayla açılan ateş sonucu hayatını kaybetmiş, F.A. ile Ö.A.A. gözaltına alınmıştı.

        Mutlu Aksu'nun ağabeyi Muhammet Mustafa Aksu'nun (33), Güzelbahçe Payamlı Mahallesi'nde 6 Ağustos 2020'de F.A. ile Ö.A.A'nın akrabası M.Y. tarafından silahla öldürüldüğü, bu nedenle aileler arasında husumet bulunduğu öğrenilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa