Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ertuğrul KOÇAK Halil İbrahim KARABIYIK Ersan ERDOĞAN Fırat AKAY /  İZMİR MANİSA BODRUM (DHA)-İzmir, Manisa ve Bodrum' da Galatasaray'ın şampiyonluğu coşkuyla kutlandıSPOR Toto Süper Lig'de 2022-2023 Sezonu'nun şampiyonu Galatasaray olurken, sarı-kırmızılı futbolseverler İzmir, Manisa ve Bodrum'da zaferi büyük bir coşkuyla kutladı.

        Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 Sezonu'nun şampiyonu Galatasaray olurken, sarı-kırmızılı futbolseverler İzmir'de zaferi büyük bir coşkuyla kutladı. MKE Ankaragücü karşılaşmasının bitiş düdüğüyle beraber Alsancak'a akın eden taraftarlar maç bitiminde ortalığı karnaval alanına çevirdi. 3 yıl sonra gelen şampiyonluğun coşkusunu doyasıya yaşayan Galatasaraylı taraftarlar tezahüratlarla ortalığı inletti, araçları ile konvoy yaptı. Gündoğdu Meydanı´nda bir araya gelen taraftarlar, meşaleler yakıp şampiyonluk marşları söyleyerek meydanları doldurdu.

        MANİSA'DA TARAFTARLAR MEYDANLARI DOLDURDU

        15 Temmuz Demokrasi Meydanı´nda toplanan sarı kırmızılı taraftarlar, yaktıkları şampiyonluk meşaleleri ile geceyi aydınlattı. Marşlar eşliğinde eğlenen taraftarlar, meydanda bulunan süs havuzunun içerisine atladı. Havuzda yatarak, Galatasaraylı yıldız futbolcu Mauro Icardi´nin gol sevincini yapan taraftarlar, şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

        BODRUM'DA COŞKUYLA KUTLANDI

        Şampiyonluk düdüğünün çalmasıyla birlikte Bodrum'da yüzlerce Galatasaray taraftarı büyük coşku yaşadı. Belediye Meydanında toplanan kalabalık meşaleler yakarak şampiyonluk tezahüratı attı. Taraftarlar araçlarıyla Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde konvoylar yaparak bayraklarla coşkuyu ikiye katladı. Taraftarlar, geçen araçları sallayarak büyük sevinç yaşadı. Kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.(DHA)GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Taraftarların şampiyonluk coşkusuDHA-Spor Türkiye-İzmir Ertuğrul KOÇAK Halil İbrahim KARABIYIK Ersan ERDOĞAN Fırat AKAY

        2023-05-30 23:31:13

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa