Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Işın Karaca-Tuğrul Odabaş çiftinin boşanmasında büyü iddiası - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde üç yıllık eşi Tuğrul Odabaş'tan anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Işın Karaca, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Boşanma davası sonrası soluğu Bebek’te bulunan bir otelde alan şarkıcı, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        • 2

          "SON DERECE NORMAL BİR BOŞANMA"

          Boşanma davasıyla alakalı iddiaları yalanlayan Işın Karaca, "Son derece normal bir boşanma. İnsanlar küser, insanlar boşanır" diye konuştu.

        • 3

          "DELİRMİŞ OLABİLİR MİSİNİZ?"

          Tuğrul Odabaş’ın büyü iddiaları sorulunca şarkıcı, "Ne büyüsü arkadaşlar? Bilim ve teknoloji çağında yaşıyoruz. Delirmiş olabilir misiniz, böyle bir şey olabilir mi?" diyerek eski eşinin açıklamalarını yalanladı.

        • 4

          "HAYAT DEVAM EDİYOR"

          "Okuldan Mia çıkacak, gitmem lazım" diyen şarkıcı, "Hayat devam ediyor. Herkesin sağduyulu olmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

        • 5

          "UZATMANIN BİR ANLAMI YOK"

          Muhabirlerin, "Tuğrul Odabaş, annenizi arayıp, 'Beni bu adamdan boşa' dediğinizi iddia etti" sözlerine Karaca, "Tuğrul’a soracaksınız onu, bana değil. Ben neden boşandığımı biliyorum. İlişkiler bitiyor, bitti... Tamam işte, bunu uzatmanın bir anlamı yok" şeklinde konuştu.

        • 6

          "ONLARIN İLİŞKİLERİNE KARIŞAMAM"

          Karaca, "Mia benim kızım" diyen Odabaş’la alakalı, "Yukarda Allah var, çok emeği var. Kimse tersini söylemiyor. Şöyle de bir gerçek var tabii ki; onların ilişkilerine karışmam. Birbirlerini çok seviyorlar, karışacak bir şey yok yani" dedi.

        • 7

          Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde katıldıkları düğüne el ele gelip Odabaş'ın doğum gününde ise paylaştığı duygusal mesaj hatırlatılması üzerine, "Olur böyle şeyler arkadaşlar" şeklinde yanıt verdi.

        • 8

          Tuğrul Odabaş’ın "Neden ayrıldığımızı bilmiyorum" açıklamalarına Karaca, "O biliyordur canım, neden bilmesin?" dedi.

        • 9

          "ALTINDA BİR ŞEY ARAMANIN ANLAMI YOK"

          Boşanmalarının ardından çıkan iddialarla alakalı konuşan Karaca, şu ifadeleri kullandı:

          Türetmekte şahanesiniz yani. Aldatma yok, para sıkıntısı yok. İlişkilerde bir süre sonra bir şeyler bitiyor, bizde de bitti. Bu kadar basit. Kavga ettiğimiz, söylediğimiz bir şey yok. Ben çok sıkılınca, çok bunalınca o da çok sıkılıp, bunalıyor haliyle. Ben bunu istemedim, bu kadar basit yani. Altında bir şey aramanın anlamı yok.

        • 10

          5 MİLYON TL DEĞERİNDEKİ ATLARINI SATIYOR

          2. Sayfa programının haberine göre; Işın Karaca yakın bir arkadaşından duyduğu, "Işın Tuğrul diyor ki; "Pahalı atları hep Işın'a aldırttım." lafı üzerine sinirlendi ve bugün 5 milyon TL değerindeki atlarını satma kararı aldı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa