Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Deniz baytaş Haberleri, Güncel Deniz baytaş haberleri ve Deniz baytaş gelişmeleri

Deniz Baytaş haberleri

Son dakika Deniz Baytaş haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Deniz Baytaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Deniz Baytaş haber sayfamızda...
  • Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim?

    Televizyon, 24 Aralık 2021

    Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim?

    TMC Film etiketiyle TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi her hafta heyecan dolu yeni bölümleriyle Cuma akşamları saat 20.00'de diziseverlerin karşısına çıkıyor. Oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusuyla her hafta sosyal medyada adından söz ettiren Kıbrıs Zafere Doğru dizisi gündemden düşmüyor. Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim? Kıbrıs Zafere Doğru hangi gün, ne zaman yayınlanıyor?

  • Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim?

    Televizyon, 12 Kasım 2021

    Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim?

    TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru dizisi her hafta cuma akşamları yeni bölümleriyle saat 20.00'de seyirci karşısına çıkıyor. Kıbrıs yakın tarihinde yaşanan olayları konu alan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi araştırılıyor. Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim? Kıbrıs Zafere Doğru yeni sezon konusu ne, nerede çekildi?

  • Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim?

    Televizyon, 01 Kasım 2021

    Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim?

    TRT 1'in sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları merak ediliyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yakın tarihine ayna tutan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi her hafta cuma akşamları yeni bölümleriyle TRT 1'de seyirciyle buluşuyor. Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim? Kıbrıs Zafere Doğru yeni sezon konusu ne, nerede çekildi?

  • Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim?

    Televizyon, 22 Ekim 2021

    Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim?

    TRT 1'in sevilen dizilerinden Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yakın tarihine ışık tutan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi her hafta cuma akşamları yayınlanıuyor. TMC Film etiketiyle ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim? Kıbrıs Zafere Doğru yeni sezon konusu ne, nerede çekildi?

  • Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim?

    Televizyon, 15 Ekim 2021

    Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim?

    TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs, 2. sezonuna "Kıbrıs: Zafere Doğru" adıyla bu akşam saat 20.00'de. TMC Film imzasıyla seyirci karşısına çıkan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi merak ediliyor. Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim? Kıbrıs Zafere Doğru yeni sezon konusu ne, nerede çekildi?

  • Yanımda Kal oyuncuları kimler?

    Televizyon, 22 Mayıs 2021

    Yanımda Kal oyuncuları kimler?

    Yanımda Kal filmi bu akşam televizyon izleyicileri ile buluşacak. 2018 yılı yapımı filmi olan Yanımda Kal'ın başrolünde Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral yer alıyor. İşte Yanımda Kal oyuncuları ve konusu ile ilgili ayrıntılar haberimizde...

  • Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları tam kadro!

    Televizyon, 20 Mayıs 2021

    Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları tam kadro!

    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin tarihini ekrana getiren yeni dizi Bir Zamanlar Kıbrıs araştırılıyor. TRT 1'in yeni dizisi Bir Zamnanlar Kıbrıs oyuncuları sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Dizinin takipçileri tarafından merak konusu olan Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları ve karakterlerini derledik. İşte Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncuları hakkında...

  • Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları tam kadro!

    Televizyon, 06 Mayıs 2021

    Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları tam kadro!

    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin tarihini ekrana getiren yeni dizi Bir Zamanlar Kıbrıs araştırılıyor. TRT 1'in yeni dizisi Bir Zamnanlar Kıbrıs oyuncuları sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Dizinin takipçileri tarafından merak konusu olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncuları kim? Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ne, nerede çekiliyor? Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları tam kadro!

  • Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları tam kadro!

    Televizyon, 29 Nisan 2021

    Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları tam kadro!

    TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Bir Zamnanlar Kıbrıs sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin tarihi olaylarını ekrana taşıyan yeni dizi Bir Zamanlar Kıbrıs araştırılıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncuları kim? Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ne, nerede çekiliyor? Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları tam kadro!

  • Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncuları

    Televizyon, 22 Nisan 2021

    Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncuları

    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin tarihi olaylarını ekrana taşıyan yeni dizi Bir Zamanlar Kıbrıs araştırılıyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi bu akşam 4. bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncuları kim? Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ne, nerede çekiliyor? Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları tam kadro!

  • Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncuları

    Televizyon, 15 Nisan 2021

    Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncuları

    TRT 1 ekranlarının yeni dizisi bir zamanlar Kıbrıs, ekrana gelen her bölümüyle izleyenler büyülemeye devam ediyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yakın tarihinde çok büyük yer kaplayan Kıbrıs oalylarını ekrana getiren Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi araştırılıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncuları kim? Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ne, nerede çekiliyor? Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları tam kadro!

  • Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncuları

    Televizyon, 08 Nisan 2021

    Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncuları

    Geçtiğimiz hafta perşembe akşamı ekrana gelen ilk bölümüyle sosyal medyada gündeme oturan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ikinci bölümü bu akşam yayınlanacak. TRT 1'in yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs'a dair her şey merak ediliyor. Yayınlanan ilk bölümüyle izleyenleri ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncuları kim? Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ne? Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları tam kadro!

  • Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncuları

    Televizyon, 01 Nisan 2021

    Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ve oyuncuları

    Uzun zamandır tanıtımları yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi bu akşam TRT 1 ekranlarında ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Kıbrıs Türk halkının özgürlük mücadelesini ve Kıbrıs sorununu ekrana taşıyacak olan Bir Zamanlar Kıbıs dizisinin senaryosu Emre Özdür, Başar Başaran tarafından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu Bir Zamanlar Kıbrıs konusu ne? Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları kim?

  • Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları kimler?

    Televizyon, 01 Nisan 2021

    Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları kimler?

    Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi bu akşam ilk bölümüyle TRT 1 ekranlarından izleyicisi ile buluşacak. Kıbrıs Harekatı ve Kıbrıs Türklerini konu alan dizinin başrolünde de birçok başarılı isim yer alıyor. İşte Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları ve konusu haberimizde...

  • Yanımda Kal oyuncuları kimler?

    Televizyon, 02 Kasım 2020

    Yanımda Kal oyuncuları kimler?

    Yanımda Kal filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. 2018 yılı yapımı filmi olan Yanımda Kal'ın başrolünde Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral yer alıyor. İşte Yanımda Kal oyuncuları ve konusu haberimizde

  • HDP 41 belediye başkanı adayını açıkladı

    Gündem, 09 Ocak 2019

    HDP 41 belediye başkanı adayını açıkladı

    Halkların Demokratik Partisi Sözcüsü Saruhan Oluç, düzenlenen basın toplantısıyla HDP'nin kesinleşen belediye başkan adaylarını açıkladı

  • 'Yanımda Kal'a gala

    Kültür-Sanat, 19 Aralık 2018

    'Yanımda Kal'a gala

    Çağlar Ertuğrul ile Meriç Aral'ın başrollerini paylaştığı 'Yanımda Kal' adlı sinema filmine gala yapıldı

  • Gerçek aşkı buldu

    Kültür-Sanat, 29 Kasım 2018

    Gerçek aşkı buldu

    Çağlar Ertuğrul ile Meriç Aral'ın başrollerini paylaştığı 'Yanımda Kal', beyaz perdeye gerçek aşkı bulan bir adamın yaşadığı değişimi aktaracak

  • Ankara'da müthiş etkinlikler!

    Kültür-Sanat, 24 Aralık 2009

    Ankara'da müthiş etkinlikler!

    Başkent sanata doyacak...

  • Yeni bir arkası yarın dizisi geliyor

    Medya, 27 Nisan 2011

    Yeni bir arkası yarın dizisi geliyor

    İşte TRT 1'de yayınlanacak dizinin ayrıntıları...