Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunus Emre Spor Kompleksi hızla yükseliyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin gerçekleştirdiği dev proje Yunus Emre Spor Kompleksinin inşaatı hızla tamamlanıyor.
        Tepebaşı Belediyesi, gençlerin ve çocukların spor ve sanatla meşgul olmaları için bu örnek tesisleri Eskişehir'e kazandırmaya devam ediyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, seçimlerden önce verdiği 'Tepebaşı'nda her çocuk spor yapacak, her çocuk enstrüman çalacak' sözünü tutarak Eskişehir'in gelecek kuşaklarına yeni tesisler hediye ediyor.
        Mustafa Kemal Paşa Spor Kompleksi Su Sporları Merkezi ve bölgede yer alan sayısız sentetik çim saha tesislerinden sonra Şirintepe mahallesinde basketbol, voleybol sahaları, kafeterya ve step, aerobik, plates ve fitness aktivitelerinin gerçekleşeceği 6 adet salonun yer alacağı 3 bin 120 metrekare kapalı alan, 3 bin 956 metrekare sentetik çim saha, 600 kişilik tribün, 609 metrekarelik mini sentetik çim saha ve 525 metrekarelik açık basketbol sahası ile bölgeye değer katacak Yunus Emre Spor Tesisleri inşaatı hızla devam ediyor.
        (HY-KÇ)

        20.07.2016 11:22:48 TSI
        NNNN

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
        Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa