Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ), yükseköğretimde kalite ve akreditasyon çalışmalarını desteklemek amacıyla akademik personele yönelik ölçme ve değerlendirme eğitimi düzenlendi.
        Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Kaya tarafından verilen eğitim programına ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Fatih Yetim ile Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı’nın yanı sıra üniversitenin akademik personeli, ölçme ve değerlendirme süreçlerinde görev alan öğretim elemanları ile lisansüstü öğrenciler katılım sağladı.
        Prof. Dr. Muammer Yaylalı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda, yükseköğretimde kullanılan geleneksel ve alternatif ölçmedeğerlendirme yöntemleri kapsamlı biçimde ele alındı. Eğitim sürecinde ölçme ve değerlendirmenin temel ilkeleri, geçerlik ve güvenirlik kavramları ile etkili değerlendirme araçlarının geliştirilmesine yönelik yaklaşımlar paylaşıldı; farklı değerlendirme tekniklerine ilişkin uygulama örneklerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
        Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa