Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Motor Sporları MotoGP ‘El Turco: Toprak Razgatlıoğlu’ belgeselinin gösterimi gerçekleştirildi - Motor Sporları Haberleri

        Dünya Superbike Şampiyonası’nda elde ettiği tarihi başarılarla adını dünya motor sporları tarihine yazdıran milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun, MotoGP’ye uzanan kariyer yolculuğunu konu alan ‘El Turco: Toprak Razgatlıoğlu’ belgeseli, TRT ve Red Bull iş birliğiyle izleyiciyle buluşuyor.

        Razgatlıoğlu’nun hikayesinin anlatıldığı belgeselin gösterimi, Kadıköy’de düzenlenen bir etkinlikle gerçekleştirildi. Gösterim öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dünya Superbike şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, "Çok mutluyum. Herkesin çok değer vererek hazırladığı bir belgesel oldu. Benim için de çok gurur verici. Çünkü çocukluk hayallerimi ve hedeflerimi gerçekleştirdiğim kariyerimi şimdi sizlerle beraber belgeselde izleyeceğiz. Hem gurur verici, hem de beni mutlu eden bir şey oldu. Umarım herkes çok beğenir. Bende izlemedim. Anladığım kadarıyla hem duygusal, hem de herkesin gurur duyacağı şeyler olacak" ifadelerini kullandı.

        "HEYECANLI BİR ŞEKİLDE BELGESELİ BEKLİYORUM"

        Kendisi için hazırlanan belgesel gösterimi gecesiyle ilgili hislerini paylaşan Razgatlıoğlu, "Açıkçası motosikletin üzerinde çok daha rahatım. Bu tarz şeyler olunca insan heyecanlanıyor. Aslında kendimi izlemeye çok utanırım. Heyecanlı bir şekilde belgeseli bekliyorum" diye konuştu.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Piknik yaparken bulduğu 110 yıllık patlamamış top mermisini müzeye getirdi

        BURSA'da P.A. (50), piknik yaptığı sırada bulduğu 110 yıllık patlamamış top mermisini arkeoloji müzesine getirerek teslim etti. (DHA)    

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa