Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Dilara Aksüyek ile Erkan Şen aşk yaşıyor! Onur Bay ile yollarını ayırmıştı - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Yaklaşık dört ay önce kendisi gibi oyuncu olan Onur Bay ile ilişkisini noktalayan Dilara Aksüyek, aradığı aşkı işletmeci Erkan Şen'de buldu.

        • 2

          Önceki gün Cihangir'de sevgilisiyle birlikte vakit geçiren Aksüyek, muhabirlerin kendilerini görüntülendiklerini fark edince şaşkınlığını gizleyemedi.

        • 3

          "NEDEN BENİMLE KONUŞMADAN GÖRÜNTÜ ALIYORSUNUZ?"

          "Neden benimle konuşmadan görüntü alıyorsunuz?" diyerek sitem eden oyuncu, ardından Şen ile birlikte mekana girerek gece boyunca eğlendi. Taze aşıkların bir hayli keyifli olduğu da görüldü.

        • 4

          BİR DARGIN BİR BARIŞIK AŞK

          İlişkilerine ikinci kez şans veren Dilara Aksüyek-Onur Bay çifti, geçtiğimiz aylarda Cihangir'de görüntülenmişti. İkili, sokağa çıkma kısıtlamasında köpeklerini gezdirirken arkadaşlarıyla karşılaşmıştı.

        • 5

          Grup koyu sohbet halindeyken Aksüyek, sevgilisi Onur Bay'a dönerek, sarılmıştı. Bununla da yetinmeyen Dilara Aksüyek, Bay'ın kulağını ısırıp, sevgi gösterisinde bulunmuştu. Ardından görüntülendiklerini fark eden çift, utangaç tavırlar sergilemişti.

        • 6

          Dilara Aksüyek, sevgilisinin yanından hızlıca uzaklaşıp, bir markete girmişti. Çıkışta tekrar Bay'ın yanına gelen ünlü oyuncu, daha sonra hızlı adımlara evinin yolunu tutmuştu.

        • 7

          "BEN O SAYFAYI ÇOKTAN KAPATTIM!"

          İkili, kısa bir süre sonra yeniden yollarını ayırma kararı almıştı. Ardından muhabirlerin Onur Bay ile ilgili sorularına yanıt veren Aksüyek, "Ben o sayfayı çoktan kapattım. Siz hala orada mısınız?" ifadelerini kullanmıştı.

        • 8

          Dilara Aksüyek

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa