Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Akalın: Annesi babası beni ilgilendirmez - Magazin hbaerleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Ünlü şarkıcı Demet Akalın sevgilisi Okan Kurt ile dün Alişan'ın Nişantaşı'ndaki mekanında görüntülendi. Derbi maçı için yemeğine iddiaya giren giren Kurt, "Alişan'a döneri ısmarlattık" dedi.

        • 2

          "BAYATLADI BU KONU"

          Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Akalın, Burcu Esmersoy'un kendisini sosyal medyadan takipten çıkarmasının hatırlatılması üzerine, "Bayatladı o konu artık, bir dargınlığım falan yok, sosyal medyada olur öyle şeyler" ifadelerini kullandı.

        • 3

          Geçtiğimiz günlerde Havva Öztel kızıyla ilgili yapılan yorumlara sinirlenip, "Nedir sizdeki bu Aleyna kıskançlığı? Önce Demet denen teyze şimdi Aynur…" şeklinde sitem etmişti.

        • 4

          "BİZ O OLAYI KAPATTIK"

          Tilki’nin annesinin sözlerini hakkında da konuşan Demet Akalın, "Biz o olayı Aleyna ile kapattık. Keşke tüm teyzeler benim gibi olsa, hiç teyze gibi duruyor muyum" diye konuştu.

        • 5

          "ANNESİ BABASI BENİ İLGİLENDİRMEZ"

          Akalın sözlerine, "Annesi babası beni ilgilendirmez, ben Aleyna ile muhattabım, Aleyna'yı çok seviyorum" diyerek oradan ayrıldı.

        • 6

          Öztel'in bu mesajını gören şarkıcı, yaşadığı şaşkınlığı "Teyze mi? Kendi ne anlamadım. Aleyna'nın bundan haberi var mı?" sözleriyle dile getirmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa