Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAKAN VARANK, 'GEL VATANDAŞ' DİYEREK BAĞIRDI

        Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İnegöl'deki programlarının ardından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın mutfak akademi açılış törenine katıldı. Basına kapalı yapılan tören sonrası Varank, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nca Alemdar Mahallesi pazar alanında kurulan 'icraat tezgahı'na geldi. Burada pazarcı önlüğü giyinen Varank, 'Gel vatandaş, icraata gel. 21 yıllık AK Parti iktidarının nişanelerine gel. Gel, Gel, Gel' diyerek bağırdı. Pazar esnafı ile de görüşen Varank, "Hemşerimiz ile görüşmek, tanışmak ve el sıkışmak istiyoruz. Türkiye'nin otomobilini buraya getirdik. Görmek isteyen vatandaşlarımız yolda görebilir. Ama aynı zamanda AK Parti olarak neleri yaptık, bundan sonra neleri yapacağız? Onlarla ilgili de sizlere bilgi vereceğiz. Tekrar sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyoruz. Bereketli, hayırlı ticaretler ve alışverişler diliyoruz" dedi.

        Bakan Varank'a; AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile partililer eşlik etti. (DHA) Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)DHA-Politika Türkiye-Bursa / Merkez Mehmet İNAN

        2023-05-01 17:51:22

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa